NULTI DAN EXITA: Tehno čarobnjak Jeff Mills na Dens areni

NULTI DAN EXITA: Tehno čarobnjak Jeff Mills na Dens areni

U sredu, 5. jula, kultna bina "No Sleep Novi Sad" biće proširena na Dens arenu čime će se stvoriti festival u okviru festivala koji će biti nazvan "No Sleep Festival".

Specijalno za ovu priliku Jeff Mills će nastupiti u retkom, tročasovnom setu koji će početi noću, praćen posebnim vizuelnim programom, i nastaviti se sve do spektakularnog izlaska sunca iznad Arene. Mills neće nastupati sam, jer pravo iz središta berlinske scene na Arenu dolazi i Ellen Alien.

Iz evropske prestonice tehna, ekskluzivno za "No Sleep Festival", svoj premijerni zajednički nastup imaće i još dve apsolutne tehno prvakinje, Paula Temple i Rebekah. Još jedan premijerni zajednički nastup izvešće UVB, francuski tehno producent u vrtoglavom usponu, i Lag, novosadska zvezda sa međunarodnom karijerom koja ga je nedavno odvela i na američku turneju. Čast da otvore veče na Areni imaće dve regionalne tehno heroine, Marta Gabrovšek iz Slovenije i Sugar Lobby iz Beograda, dok je završni set rezervisan za provereni tandem rezidenata sa Arene koji čine Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Uskoro će biti objavljen uzbudljiv program na matičnoj bini "No Sleep Novi Sad", za prvu, od sada ukupno pet festivalskih noći. 

ULAZNICE OD SREDE, A ZA VLASNIKE EXIT ULAZNICE BESPLATNO: Jednodnevne ulaznice za "No Sleep Festival" na Exitu biće na svim blagajnama Gigstixa već od srede, 24. maja, tačno u podne, a njihova prva cena je samo 990 dinara, što je čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu. Svi koji imaju četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za Exit moći će da uđu besplatno sa svojim festivalskim narukvicama koje prethodno preuzmu na standardnim zamenskim mestima. Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Killersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Dens Arenu i "No Sleep Novi Sad" binu. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad Vreme u Novom Sadu horoskop Novo naselje novosađani gradsko groblje novosadsko porodilište RHMZ vremenska prognoza sahrane Republički hidrometeorološki zavod Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija matičar novi sad bebe restorani novi sad jkp lisje servisne informacije novi sad bez vode isključenja struje servisne informacije elektrovojvodina raspored sahrana novi sad