NULTI DAN EXITA: Tehno čarobnjak Jeff Mills na Dens areni

NULTI DAN EXITA: Tehno čarobnjak Jeff Mills na Dens areni

U sredu, 5. jula, kultna bina "No Sleep Novi Sad" biće proširena na Dens arenu čime će se stvoriti festival u okviru festivala koji će biti nazvan "No Sleep Festival".

Specijalno za ovu priliku Jeff Mills će nastupiti u retkom, tročasovnom setu koji će početi noću, praćen posebnim vizuelnim programom, i nastaviti se sve do spektakularnog izlaska sunca iznad Arene. Mills neće nastupati sam, jer pravo iz središta berlinske scene na Arenu dolazi i Ellen Alien.

Iz evropske prestonice tehna, ekskluzivno za "No Sleep Festival", svoj premijerni zajednički nastup imaće i još dve apsolutne tehno prvakinje, Paula Temple i Rebekah. Još jedan premijerni zajednički nastup izvešće UVB, francuski tehno producent u vrtoglavom usponu, i Lag, novosadska zvezda sa međunarodnom karijerom koja ga je nedavno odvela i na američku turneju. Čast da otvore veče na Areni imaće dve regionalne tehno heroine, Marta Gabrovšek iz Slovenije i Sugar Lobby iz Beograda, dok je završni set rezervisan za provereni tandem rezidenata sa Arene koji čine Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Uskoro će biti objavljen uzbudljiv program na matičnoj bini "No Sleep Novi Sad", za prvu, od sada ukupno pet festivalskih noći. 

ULAZNICE OD SREDE, A ZA VLASNIKE EXIT ULAZNICE BESPLATNO: Jednodnevne ulaznice za "No Sleep Festival" na Exitu biće na svim blagajnama Gigstixa već od srede, 24. maja, tačno u podne, a njihova prva cena je samo 990 dinara, što je čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu. Svi koji imaju četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za Exit moći će da uđu besplatno sa svojim festivalskim narukvicama koje prethodno preuzmu na standardnim zamenskim mestima. Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Killersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Dens Arenu i "No Sleep Novi Sad" binu. 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan