Objavljena konačna rang lista drugog kruga subvencija za kupovinu novog bicikla

Objavljena konačna rang lista drugog kruga subvencija za kupovinu novog bicikla

U ponedeljak, 30. avgusta, objavljena je konačna rang lista lica koja su ostvarila pravo na dodelu podsticaja za nabavku novog bicikla uz finansijsku podršku grada Novog Sada i Gradske uprave za zaštitu životne sredine.

Na konačnoj rang listi se nalazi 900 lica koja mogu da ostvare podsticaj za nabavku novog bicikla i koja sada mogu da krenu u kupovinu svog dvotočkaša. Nakon toga, potrebno je da dostave dokumentaciju navedenu u Fazi 3, posle čega će potpisati ugovor i u roku od najdalje 20 dana biće im preneta finansijska sredstva na žiro račun.

Faza 3:

Iz udruženja "NEC" podsećaju da je posle objave konačne rang liste potrebno dostaviti sledeću navedenu dokumentaciju u roku od 15 dana:

• fiskalni isečak (sa datumom kupovine nakon objave konačne rang liste)

• ispravno i upotpunosti popunjen gotovinski račun na ime lica koje je ostvarilo pravo na kupovinu bicikla.

garantni list kupljenog bicikla

Gotovinski račun treba da glasi na ime osobe koja je ostvarila pravo finansijske podrške za kupovinu bicikla. Kako bi prodavac mogao pravilno da popuni navedeni račun neophodno je da mu pružite svoje osnovne podatke: vaše ime i prezime, mesto i adresu prebivališta, lični identifikacioni broj ili broj lične karte, napominju iz ovog udruženja.

Obaveza prodavca je da popuni svoje osnovne podatke (naziv firme, mesto i adresu, datum prometa robe, mesto i datum izdavanja računa, broj računa, broj fiskalnog isečka, kupljeni artikl (bicikl) , naziv artikla, jedinicu mere, jediničnu cenu, vrednost bez PDV-a, stopu PDV- i ukupan iznos sa PDV-om.

Račun mora da sadrži indentifikacionu oznaku osobe koja ga je izdala. Identifikaciona oznaka, u skladu sa zakonom, podrazumeva ime i prezime, faksimil, potpis, elektronski potpis ili drugu indentifikacionu oznaku odgovornog lica. Gotovinski račun koji sadrži samo pečat firme, bez indentifikacije odgovornog lica firme, neće biti prihvaćen.

Prilikom preuzimanja računa treba proveriti da li su svi navedeni podaci pravilno uneti. Posebno proverite da li je unet redni broj fiskalnog računa i indentifikaciona osoba koja je izdala račun (ime i prezime, potpis, pečat, faksimil ili slično). Svi potrebni podaci nalaze se na Fiskalnom računu i mogu se uporediti sa podacima na gotovinskom računu. Ukoliko je račun delimično u štampanoj formi, a delimično popunjen rukopisom, pored dopisanog dela, potrebno je staviti pečat i potpis osobe koja je izdala račun.

Pored navedenog potrebno je da lice ima otvoren tekući račun na svoje ime (prenos sredstava se vrši isključivo bezgotovinski) i dokaz o tome.

Ostatak dokumentacije potpisuje se na licu mesta (ugovor i originale zahtevanih izjava). Izjave se mogu preuzeti na sajtu vozibicikl.rs i popunjene poneti sa sobom prilikom dostavljanja prethodno navedenog.

Sva dokumentacija se prikuplja u prostoru Kultrune stanice "Eđšeg" u ulici Antona Čehova broj 4, svakog dana od 10 do 19 sati do 20. septembra 2021. godine.

KAKAV BICIKL MOŽE DA SE NABAVI?

U skladu sa Pravilnikom, predmet nabavke može biti nabavka novog, tehnički ispravnog bicikla na dva točka, koji se pokreće pomoću pedala, a konkurs nije podrška za nabavku bicikala bez pedala, na tri točka ili električnih bicikala.

Da li je u pitanju bicikl za decu ili za odrasle, u konkretnom slučaju nije važno, a bicikl mora biti kupljen na teritoriji Republike Srbije, sa datumom računa od 30. avgusta do 15. septembra.
Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona 069 2021 300 i 069 2021 961


Drugi krug Programa podsticaja za kupovinu bicikala realizuju udruženje "NEC" i Biciklistički klub "Dubl", a finansijski su ga podržali Grad Novi Sad i Gradska uprava za zaštitu životne sredine. Prostor je obezbedila Kulturna stanica Eđšeg.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan