Obnova voznog parka: Promocija zglobnih autobusa

Obnova voznog parka: Promocija zglobnih autobusa

U Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad" danas je promovisano 10 zglobnih autobusa, čime je nastavljena intenzivna obnova voznog parka.

"Ponosan sam i srećan što je nakon gotovo deceniju gradski prevoznik kupio nova zglobna vozila, tako da će Novosađani imati moderne i udobne autobuse. Oni su ekonomični i sa manjom potrošnjom, niskopodni, klimatizovani i imaju rampu za olakšan ulazak osobama sa invaliditetom", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i zahvalio se kompaniji "Ikarbus“ koja je bila najbolji ponuđač. „Raduje me da su autobusi izašli iz fabrike domaćeg proizvođača. Za prethodnih 18 meseci Javno gradsko saobraćajno preduzeće, što sredstavima iz kapitalnih investicija, što iz sopstvenih sredstava, uspelo je da kupi 35 autobusa“, naveo je gradonačelnik i dodao da se očekuje isporuka još devet novih solo autobusa. "Novi Sad ima najbolji javni prevoz u državi“, ocenio je gradonačelnik Vučević.

"Drago mi je da se poslednjih meseci često viđamo, i to svakog puta zbog nadasve lepog povoda – novih autobusa. Obnovom voznog parka potvrđujemo našu misiju da stalno idemo napred, da ne stajemo, a sve sa jednim ciljem – da putnicima pružimo krajnje udoban, funkcionalan i bezbedan prevoz“, rekao je na promociji direktor JGSP "Novi Sad“ Milan Stanivuković.

Promociji su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić, generalni direktor "Ikarbusa“ Aleksandar Vićentić, regionalni menadžer Inteza lizinga Bojan Erak, gradski sekretar za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, načelnik Gradske uprave za saobraćaji puteve Đorđe Basarić i direktor JGSP "Novi Sad“ Milan Stanivuković sa saradnicima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan