Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Osnovna škola „23. Oktobar“ u Sremskim Karlovcima je zahvaljujući sredstvima dobijenim preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, rekonstruisala fiskulturnu salu, obezbedivši na taj način kvalitetnije i bezbednije uslove za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja.

Potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Miroslav Vasin je tokom današnjeg obilaska sale naglasio da su Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, u prethodnom periodu, podigli, rekonstruisali ili obnovili 98 objekata fizičke kulture u Vojvodini, bilo da se radi o sportskim halama, školskim salama i drugim objektima za sport.

- Ovakvi projekti, poput rekonstrukcije fiskulturnih sala, pokazuju kolika je briga Pokrajinske vlade za omladinu, za mogućnost da se mladi bave sportom, ali naravno i da đaci imaju obezbeđene sve uslove da sprovode nastavu fizičkog vaspitanja u objektima poput sale u karlovačkoj školi - rekao je Vasin.

Govoreći o dosadašnjem ulaganju u opštinu Sremske Karlovce, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković je podsetio da je samo u toku prethodne godine na javnim konkursima Uprave, opštini Sremski Karlovci opredeljeno oko 55 miliona dinara za različite infrastrukturne projekte poput sanacije Sremske ulice, izgradnje vodovoda sa buster stanicom i naravno rekonstrukcije fiskulturne sale.

- Pokrajinska vlada snažno podržava razvoj Sremskih Karlovaca, a samo za rekonstrukciju sale izdvojili smo oko 11, 8 miliona dinara. Zadovoljstvo mi je da ovom prilikom mogu da najavim da ćemo već naredne nedelje otvoriti nov i moderan vrtić u Sremskim Karlovcima,

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

ishrana sahrane elektrovojvodina jkp novosadska toplana bez struje gradonačelnik Miloš Vučević RHMZ vremenska prognoza novi sad #1od5miliona protest jkp lisje gradsko groblje Novo naselje isključenje vode vremenska prognoza klinika za ginekologiju i akušerstvo namirnice bez vode JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad novi sad servisne informacije novi sad betanija Isključenje struje raspored sahrana novi sad novorođenčad isključenja struje novosađani bebe novosadsko porodilište