Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Osnovna škola „23. Oktobar“ u Sremskim Karlovcima je zahvaljujući sredstvima dobijenim preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, rekonstruisala fiskulturnu salu, obezbedivši na taj način kvalitetnije i bezbednije uslove za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja.

Potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Miroslav Vasin je tokom današnjeg obilaska sale naglasio da su Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, u prethodnom periodu, podigli, rekonstruisali ili obnovili 98 objekata fizičke kulture u Vojvodini, bilo da se radi o sportskim halama, školskim salama i drugim objektima za sport.

- Ovakvi projekti, poput rekonstrukcije fiskulturnih sala, pokazuju kolika je briga Pokrajinske vlade za omladinu, za mogućnost da se mladi bave sportom, ali naravno i da đaci imaju obezbeđene sve uslove da sprovode nastavu fizičkog vaspitanja u objektima poput sale u karlovačkoj školi - rekao je Vasin.

Govoreći o dosadašnjem ulaganju u opštinu Sremske Karlovce, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković je podsetio da je samo u toku prethodne godine na javnim konkursima Uprave, opštini Sremski Karlovci opredeljeno oko 55 miliona dinara za različite infrastrukturne projekte poput sanacije Sremske ulice, izgradnje vodovoda sa buster stanicom i naravno rekonstrukcije fiskulturne sale.

- Pokrajinska vlada snažno podržava razvoj Sremskih Karlovaca, a samo za rekonstrukciju sale izdvojili smo oko 11, 8 miliona dinara. Zadovoljstvo mi je da ovom prilikom mogu da najavim da ćemo već naredne nedelje otvoriti nov i moderan vrtić u Sremskim Karlovcima,

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije raspored sahrana novi sad lisje bebe elektrovojvodina isključenja struje radosne vesti bez struje hrana sahrane novi sad servisne informacije novi sad epk 2021 almaško groblje bez vode novosadsko porodilište betanija Spens OK Vojvodina havarija na vodovodu groblje opens 2019 novorođenčad Fruška gora gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija Daško i Mlađa jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje sahrane