Obračun noževima u lokalu na Spensu, muškarac teško povređen

Obračun noževima u lokalu na Spensu, muškarac teško povređen

Sinoć je ispred ugostiteljskog objekta "Prag" na Spensu došlo do krvavog obračuna noževima.

Kako prenosi "Blic" jedan muškarac je lakše, a S.M. (27) je teško povređen. Lekari se bore za život teže povređenog mladića.

– Pacijent je primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana – rekli su u Kliničkom centru Vojvodine.

Na lice mesta izašao je veliki broj pripadnika policije, a privedeno je na informativni razgovor dvadesetak osoba. Povodom ovog događaja, policija se nije još oglasila.

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jole

  pre 298 dana i 21 sat

  Zasto ne poostre zako za nozeve i hladno oruzje? Ovo bodenje nozeva je poprimilo razmere pandemije. Malo malo pa sevaju nozevi. Treba za nosenje noza da se uvede kazna krivicno a ne prkrsajno delo. Nece ove nove generacije da se tuku oni hoce da se ubijaju odma.

  Oceni komentar:
  4
  16
 • Evo ja nosim nož

  pre 298 dana i 21 sat

  Jole, da ti objasnim nešto. Čoveka možeš ubiti presecanjem arterije na vratu, koja je tik ispod kože. Mozak izgubi krv u roku od 30 sekundi a srce stane za minut-dva.
  To se može obaviti svačim, počevši od žileta, stakla do oštrice noža od svega 1-2cm.
  Zakon propisuje 12cm, jal 13 cm kao gornju granicu za dozvoljeno nošenje.
  Dakle, navodno je to dužina koja ne prodire do srca. Isključivo je zato definisana.
  Ali, kao što rekoh, ne možeš zabraniti nošenje šrfcigera, alata sa oštricama za blankovanje žica, rasečenih boca za sprejeve.... svega što može da preseče navedenu arteriju na vratu.
  Džabe zakoni, ako je narod lud.
  Lično, nosim nož redovno zbog napada čopora pasa od po 50 kg svaki, gde mi u toku napada nije čovek priskočio u pomoć, već je naprotiv počeo da preti da će zvati Policiju, ako ja slučajno gađam kucu dobrog kamenom i poremetim mu njegova svetska prava da me gricne.
  Inače, vene na nogama su mi u takvom stanju, da ne smem dozvoliti da me gricne, unese mi bakteriju i da umrem u roku od 12 sati od opšte gangrene, jer Sistem Zdravstva koji plaćam nije našao vrmena da mi pronađe odgovarajući antibitik. Lekari znaju o čemu pričam. Samo ti govorim o već evidentiranim slučajevima u svetu.

  Oceni komentar:
  6
  17
 • Novosađanka

  pre 298 dana i 17 sati

  @evo ja nosim nož...

  Apsolutno Vas razumem. Nas je napao pas, ženka malinoa. Tačnije našeg malog psa. Suprug i ja nismo uspevali da je odbranimo, da bi vlasnik prišao, koji inače vodi dogu i malinou ne bez korpi, već bez povodca, počeo da se dere na nas, zašto mu diramo psa!!! Zaletao se i udarao mog supruga i kako se on zaleti na njega, pas se zaleti na našeg. Prizor je bio užasan, policiju smo čekali pola sata i nisu se pojavili. Posle sam saznala ko je u pitanju i to je ono, nažalost, bolje ćuti i ne kači se sa njim!
  Najviše mi je strah što se to desilo u našem kraju i nekada i deca sama vode psaa napolje.

  Oceni komentar:
  2
  12
 • Bogdan

  pre 298 dana i 6 sati

  Bitno da su imali zeleni kurvid serttifikat, a inače može da se unuse haubica.

  Oceni komentar:
  1
  5