OBRATITE PAŽNJU: Menja se režim saobraćaja u širem centru grada

OBRATITE PAŽNJU: Menja se režim saobraćaja u širem centru grada

JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 31. jula, 2017. godine, počinje sa radovima na izgradnji i rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Vojvođanskih brigada, Milete Jakšića, Miroslava Antića, Žarka Zrenjanina i Stražilovske ulice.

Zbog pomenutih radova, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina, Miroslava Antića i Stražilovske i u Vojvođanskih brigada.

Ulica Žarka Zrenjanina postaje "slepa" iz pravca ulice Modene, odnosno – zabranjuje se saobraćaj u ulici Žarka Zrenjanina od broja 10 prema Ulici Vojvođanskih brigada.

Zabranjuje se saobraćaj u delu Stražilovske ulice, od raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog prema ulici Žarka Zrenjanina.

Zabranjuje se saobraćaj u delu Ulice Vojvođanskih brigada – od ulice Milete Jakšića prema ulici Žarka Zrenjanina.

Deo ulice Miroslava Antića, od Vase Stajića prema ulici Žarka Zrenjanina, postaje "slepa ulica".

Deo ulice Vase Stajića, od ulice Miroslava Antića do ulice Milete Jakšića, postaje dvosmeran, te se omogućava nakon ulaska u ulicu Milete Jakšića skretanje desno u Vojvođanskih brigada.

Iz dela ulice Miroslava Antića (iz pravca Trga Ferenca Fehera) omogućeno je samo desno skretanje u ulicu Žarka Zrenjanina.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 18. avgusta 2017. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan