Obrušava se zgrada u Pavla Papa, spale trake koje je postavila policija (FOTO)

Obrušava se zgrada u Pavla Papa, spale trake koje je postavila policija (FOTO)

Sinoć je oko 23 časa prijavljeno obrušavanje zgrade u Ulici Pavla Papa broj 10. Sa zgrade su pale cigle na vozilo u pokretu.

Policija je izašla nakon 30 minuta od prijave, napravila zapisnik i obeležila mesto plavim trakama, koje ukazuju na opasnost na putu.


Međutim, u toku noći, trake su popucale i jutros je to mesto opet nebezbedno. Kako nam javlja čitalac sa lica mesta, sa krova vise cigle koje prete da opet padnu i time postoji opasnost da neko nastrada.


Čitalac portala mojnovisad.com poslao je mejl gradonačelniku i moli da se hitno reaguje, kako bi se sprečila mogućnost da neko nastrada.

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Maja

    pre 289 dana i 12 sati

    Sve su to dugoročne posledice nesrećne nacionalizacije - nema više pravih vlasnika, niko nije odgovoran, kaznena politika za neodržavanje zgrada nikakva.

    Oceni komentar:
    5
    9
  • Potpomognuta rušenja

    pre 289 dana i 10 sati

    Video sam primer objekta u Danila Kiša, 23 ili 33. Kuća je imala vlasnika negde daleko.
    Nikada je nije video niti dolazio. POmrli svi objekat se urušavao, postajao opasnost za prolaznike. Verovatno ga je neko tajno i pomogao u rušenju. Na kraju buldožeri odenli zemlju, cigle i grede, obesni vozači to odmah proglasili za parking.
    Sad s ečeka Grad da to pravno reguliše, da uzem novac nekom "investitoru", a ovaj iskoristi redak plac na traženoj lokaciji.
    Tako će biti i sa ovom lokacijom...

    Oceni komentar:
    0
    8