OBUCITE SE JEFTINO: U ovim prodavnicama možete povoljno da kupite garderobu (FOTO)

OBUCITE SE JEFTINO: U ovim prodavnicama možete povoljno da kupite garderobu (FOTO)

Novosađanke i Novosađani koji ne haju mnogo za markiranu garderobu, jer im je pre svega bitan kvatitet, ali i udobnost onoga što nose, mogu za svega dve do tri hiljade dinara da se obuku od glave do pete.

Istražili smo za vas u kojim se radnjama može kupiti ne previše skupa garderoba, a da je i dobrog kvaliteta – naišli smo na prodavnice u kojima prodaju pamučne majice za svega 150 dinara.

"Pro Piu Grande"

Ukoliko želite da povoljno obnovite letnju garderobu, a ljubitelj ste lepršavih, ženstvenih i interesantnnih stvari onda je ova prodavnica pravo mesto za vas. U pitanju je domaći brend koji posluje više od tri decenije na našem tržištu, dok prodavnice u Novom Sadu drže preko 20 godina i imaju svoje verne mušterije kojima se priključuju i nove. 


U ovom butiku možete da kupite haljine, košulje, majice, suknje od najfinijih materijala, uglavnom od pamuka i viskoze. 
Reč je o komadima robe za svaku priliku, a uz to je pogodna za svačiji ukus, pa i džep. Ima je u svim bojama i dezenima. 


Haljine koštaju od
850 do 2.500 dinara, suknje staju od 700 do 1.900, a majice od 500 do 1.900 dinara. 

Nalaze se na Bulevaru oslobođenja, u  Jevrejskoj ulici, Katoličkoj porti i na Spensu.  

"MANA"

U ovom butiku koji se nalazi na bulevaru Mihajla Pupina 2, u prizemlju "Norka", imaju veliki izbor pamučne garderobe po vrlo povoljnim cenama i to za sve uzraste. 



Prednost kupovine je što i punije osobe mogu da nađu adekvatnu pamučnu garderobu koja je šivena na specifičan način. 

U "MANA" radnjama podjednako u kupovini uživaju dame koje vole eleganciju, ali i one koje više preferiraju sportski stil oblačenja. 


Kolekcija za žene upotpunjena je modnim dodacima kao što su marame, šeširi, kape i torbe, a čija je cena jeftinije u odnosu na druge radnje.


Imaju program namenjen i za muškarce, pre svega za one koji vole prirodan, udoban i ležeran izgled. Kada je reč o dečjoj kolekciji mogu se pronaći lepi komadi za devojčice i dečake uzrasta od dve do osam godina, kao i moderne stvari za tinejdžere

Ovde možete da kupite i garderobicu za bebe, kao i kvalitetan pamučni donji veš, pidžame i čarape za decu i odrasle.


Cene ženskih majica kreću se od
490 do 790 dinara, ženski šortsevi raznih modela i veličina su od 650 do 990 dinara, a farmerice od 2.000 do 2.500 dinara.

Muške majice bez rukava su 450 dinara, one s kratkim rukavima u sivoj i plavoj boji su 790 dinara, a šorc je 1.290 dinara. Gornji ili donji deo kupaćeg kostima je 650 dinara, a ženske gaće su od 150 do 250 dinara.

"Nexus Line"

Još jedan brend domaće proizvodnje koji posluje od 1998. godine, a u svojoj radionici u Bačkom Jarku šiju uglavnom sportsku garderobu. Međutim, imaju i pamučne sportske haljine koje mogu da se nose u dnevnoj varijanti, a odlične su i za odlazak na plažu. 


Muške i ženske majice staju od
800 do 1.000 dinara, ženske pamučne pantalone su 800, a letnje haljine na bretele 1.300 dinara

Helanke za trening, ali i one modne su od 1.300 do 2.560 dinara, dok su donji delovi trenerki od 1.200 do 3.000 dinara.


Njihove prodavnice se nalaze u Jevrejskoj ulici i na Bulevaru oslobođenja 75.

"Duga fashion"

Ukoliko želite da se obučete od glave do pete po vrlo niskim cenama, iskoristite priliku i što pre otiđite u prodavnicu koja se nalazi u Sremskoj 3, jer su cene i više nego povoljne, a razlog je  trajno zatvaranje butika.


Na već snižene cene daju i popust na kasi od 20 odsto za svu kupljenu robu

Majice staju od 150 do 500 dinara, haljine su 690, pantalone 700 dinara, a ženski teksas šorc može da se nađe za svega 750 dinara. Donji delovi pidžama su 250 dinara, a sa popustom na kasi, možete da se ponovite za samo 200 dinara.


Butici im se nalaze i na Spensu, kao i na Novoj Detelinari, u ulici Ilije Birčanina.

 

"Mister"

U Pothodinku se već 15 godina nalaze dva butika za muškarce  koji vole eleganciju i uživaju u muškim odelima. Ukoliko vam treba za posao ili ste pozvani kao gost na svadbu, a možda se i ženite, kod njih možete da kupite kompletno odelo za svega 5.500 dinara


Košulje
staju 1.000, dok su klasične muške pantalone 1.500 dinara.  



"Piazza Italia" 

Ova prodavnica  se nalazi u Bazaru, a cene garderobe su od 1.500 dinara pa naviše.

Oceni vest:
16
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Vanja

    pre 45 dana i 6 sati

    Nisam nešto baš vauuu... preporučujem kupovine preko weba na primer modna akcija.rs ili etsport.rs

    Oceni komentar:
    0
    0