OČEKUJU DA IH SVI VOLE: Šta sve treba da znate o rođenima u znaku Lava

OČEKUJU DA IH SVI VOLE: Šta sve treba da znate o rođenima u znaku Lava

Vatreni je znak, voli život i dobru zabavu.

Rođeni u znaku Lava važe za dramatične, kreativne i društvene ličnosti, koje su skoro uvek u centru pažnje. Astrolozi često ističu da će Lav doneti mnogo toga dobrog, bilo da se radi o napornom poslu ili vremenu provedenom sa prijateljima i porodicom.

Njegov vladar je Sunce, krase ga dostojanstvenost, otvorenost i vitalnost. Tipičan Lav je tolerantan, ali ne pada tako lako pod tuđi uticaj. Smatra se da poseduju urođeni autoritet i često ga nameću okolini.

Očekuju da ih svi vole, da im se dive i ponekad upravo zbog ovog mogu da nerviraju druge. Nisu osveteoljubivi i ali mogu da budu veoma agresivni u prevazilaženju prepreka. Po pitanju posla veoma su ambiciozni i ne vole tuđa naređenja. Otvoreni su za saradnje i vole da kontrolišu situacije, a novac im lako dolazi. Sve što ih stavlja na lidersku poziciju veoma im prija.

Ovaj vatreni znak je strastven i iskren u svojim osećanjima i za njega postoji jasna granica između ljubavi i seksa. Osvojiće ga oni koji ga hvale i dive mu se. Odani su, zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru. Verni su i kao partneri i naći će se bez kolebanja uvek za svoju porodicu.

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan