"Oči u oči sa naukom": Upoznajte socijalne i prirodne fenomene na zabavan način

"Oči u oči sa naukom": Upoznajte socijalne i prirodne fenomene na zabavan način

Sva predavanja na Trbini mladih besplatna su i namenjena svima onima koji svet gledaju širom otvorenih očiju.

Ciklus naučno-popularnih predavanja pod nazivom „Oči u oči sa naukom“, osmišljen je u saradnji Prirodno-matematičkog fakulteta i Kulturnog centra Novog Sada. Na predavanjima će se obrađivati aktuelne i znimljive teme, predavači i posetioci će zajedno pokušati da dođu do odgovora na neka pitanja, iznosiće se najnovije naučne teze. Na zabavan i pristupačan način biće objašnjeni neki socijalni i prirodni fenomeni.

Ciklus počinje u utorak, 23. februara, u 19 časova na Tribini mladih. Dr Zagorka Lozanov Crvenković održaće predavanje pod nazivom "Može li svet postojati bez statistike?“. U petak, 26. februara u 19 časova dr Mlađen Jovanović će pričati o aktuelnoj temi u vezi sa globalnim hlađenjem i zagrevanjem. Predavanje nosi naziv "Globalno hlađenje i globalno zagrevanje – vulkani i lednici“.

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

OK Vojvodina gradsko groblje lisje elektrovojvodina servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja almaško groblje groblje Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje novorođenčad isključenja struje bez vode bebe hrana JKP Vodovod i kanalizacija betanija raspored sahrana novi sad Spens havarija na vodovodu servisne informacije vremenska prognoza štrand novosadsko porodilište sahrane novi sad sahrane radosne vesti opens 2019 opens distrikt bez struje