"Oči u oči sa naukom": Upoznajte socijalne i prirodne fenomene na zabavan način

"Oči u oči sa naukom": Upoznajte socijalne i prirodne fenomene na zabavan način

Sva predavanja na Trbini mladih besplatna su i namenjena svima onima koji svet gledaju širom otvorenih očiju.

Ciklus naučno-popularnih predavanja pod nazivom „Oči u oči sa naukom“, osmišljen je u saradnji Prirodno-matematičkog fakulteta i Kulturnog centra Novog Sada. Na predavanjima će se obrađivati aktuelne i znimljive teme, predavači i posetioci će zajedno pokušati da dođu do odgovora na neka pitanja, iznosiće se najnovije naučne teze. Na zabavan i pristupačan način biće objašnjeni neki socijalni i prirodni fenomeni.

Ciklus počinje u utorak, 23. februara, u 19 časova na Tribini mladih. Dr Zagorka Lozanov Crvenković održaće predavanje pod nazivom "Može li svet postojati bez statistike?“. U petak, 26. februara u 19 časova dr Mlađen Jovanović će pričati o aktuelnoj temi u vezi sa globalnim hlađenjem i zagrevanjem. Predavanje nosi naziv "Globalno hlađenje i globalno zagrevanje – vulkani i lednici“.

 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop bez vode Vreme u Novom Sadu Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina novosadsko porodilište Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo maturanti isključenja struje novorođenčad raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija novosađani plato spensa betanija servisne informacije Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad RHMZ gradsko groblje sahrane jkp novosadska toplana bebe bez struje isključenje vode vremenska prognoza vremenska prognoza novi sad