Od 1. maja kafići se vikendom zatvaraju u ponoć

Od 1. maja kafići se vikendom zatvaraju u ponoć

U nedelju počinje da se primenjuje odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i trgovina u Novom Sadu, usvojena u decembru.

Kafići će, kao i do sad, radnim danima moći da rade do 23 sata, a najveća promena je što im se radno vreme vikendom skraćuje za sat vremena pa će ubuduće moći da rade do 24h.

Duže radno vreme do 3 sata posle ponoći od 1. maja je dozvoljeno samo ugostiteljskim objektima koji su smešteni u poslovnim zgradama i na plovilima, a za to moraju da imaju posebnu dozvolu Gradske uprave za privredu.

Inače, od 1. maja bez prestanka će moći da rade ugostiteljski objekti na pumpama na ulaznim pravcima u grad, a non-stop rad je dozvoljen objektima brze hrane smeštenim u poslovnim zgradama, kioscima i barakama.

Grad je definisao i maksimalno radno vreme prodavnica, zanatskih radnji i objekata za priređivanje igrara na sreću od 6 do 24 sata, a benzinskih pumpi u samom gradu od 6 do 20 časova. Trgovinski objekti rad mogu da produže uz posebnu dozvolu Gradske uprave za privredu.

Oceni vest:
7
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe novorođenčad dnevni horoskop Dom zdravlja Novi Sad horoskopski znaci Isključenje struje novosađani horoskop isključenje vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez vode vremenska prognoza betanija pošte srbije štrajk poštara servisne informacije novi sad gradonačelnik Miloš Vučević skupština grada novog sada JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad bez struje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište zodijak jkp lisje isključenja struje sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad