Od 1. septembra otvoren konkurs za smeštaj u studentske domove

Od 1. septembra otvoren konkurs za smeštaj u studentske domove

Od sutra, 1. septembra otvoren je konkurs za smeštaj u 10 studentskih domova Studentskog centra Novi Sad. Studentima su na raspolaganju 2.654 slobodna mesta.

Konkurs za studente prve godine traje od 1. do 15. septembra, a za studente ostalih godina od 16. septembra do 1. novembra 2021. godine. U Studentskom centru očekuju da do početka nove školske godine budu završeni radovi na uređenju pet studentskih domova.

Sve sobe na trećem spratu i zajedničke prostorije studentskog doma "Car Lazar" dobiće nove parkete i pločice dok će desno krilo doma "Sajmište" dobiti nov krov. U studentskim domovima "Slobodan Bajić" i "Veljko Vlahović" biće zamenjena vrata i uređene terase, dok će u domu "Nikola Tesla" biti zamenjene tuš kabine. Tokom jula i početkom avgusta završena je rekonstrukcija glavne studentske menze, piše "Dnevnik".

Trenutno u svih 10 studentskih domova boravi preko 1.500 studenata i nema obolelih od Kovida-19. Detalji konkursa objavljeni su na sajtu Studentskog centra, a bliže informacije mogu da se dobiju na broj telefona 021/458 926.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan