Od 22 vojna kompleksa koji se prodaju, pet je u Novom Sadu

Od 22 vojna kompleksa koji se prodaju, pet je u Novom Sadu

Srbija je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske a naskuplji je Carina u Smederevu koji je ponuđen za 2,4 miliona evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu.

Na više od 18 hektara Carina ima 14 objekata a, kao i druga ponuđena imovina, prodaje se u viđenom stanju.

Među ponuđenima je još i pet vojnih kompleksa u Novom Sadu, po dva u Leskovcu i Beogradu, kao i državna imovina u Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Nišu, Somboru, Surdulici i Užicu, javlja Tanjug a prenosi RTV.

Ovi vojni centri bili su skladišta, klubovi vojske, vežbališta, kasarne a ponuđena je i jedna komanda. Neki od njih ponuđeni su po sniženim cenama a pismene ponude zainteresovani mogu podneti u roku od 15 dana.

Na teritorije opštine Novi Sad prodaju se vojni kompleksi "Alibegovac" – Karagač", "Mišeluk – Gornja Kamenica, "Bukovac", "Provalija – RRFD Kamenica" i "Paragovo". Detaljnije o ovim objektima možete pročitati na sajtu Republike direkcije za imovinu.

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Novi Sad

  pre 313 dana i 22 sata

  Dok pišete ovaj tekst, "Galens" (čitaj:Dodik) sve to kupuje. Jezivo kolika pohlepa se dešava, čovek kupuje mesečno milion kvadrata samo u Novom Sadu.

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Medo

  pre 313 dana i 11 sati

  Galens, galens..

  Oceni komentar:
  2
  3