Od 25. maja počinje isplata po 100 evra svim građanima koji su se prijavili

Od 25. maja počinje isplata po 100 evra svim građanima koji su se prijavili

Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da je po 100 evra uplaćeno za 950.000 penzionera koji su imali račun u Poštanskoj štedionici, dok će u ponedeljak početi isplata onima sa računima u ostalim bankama.

Do srede naredne nedelje, isplatićemo svih 1.780.000 penzionera – rekao je Mali za Televiziju Prva, govoreći o pomoći države građanima od po 100 evra.

Kako je kazao, u četvrtak i petak naredne nedelje isplaćuju one koji primaju novčanu socijalnu pomoć i zatim od 25. maja kreće sukcesivna isplata svih onih koji su se do sada prijavili.

 Prijavljivanje traje do 5. juna, dan, dva, tri nakon toga sve ćemo završiti, ni na koji način građani Srbije ne treba da brinu, trezor će uplaćivati taj novac –  naglasio je Mali.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Neverni Toma

  pre 17 dana i 13 sati

  Predviđanja analitičara su da neće biti nikakve isplate prijavljenim.
  Navodno je to urađeno samo da se dođe do JMBG i broja lične karte prijavljenih iz zemlje.
  Poređenjem te mase sa ukupnim biračima, dolazi se do mrtvih i onih koji su van zemlje.
  Ti podaci će kompjuterski automatski biti dodani u SQL bazi prilikom izbora, zna se kome.
  Navedeni su čak i odgovorni ljudi koji se time bave.
  Videćemo.

  Oceni komentar:
  5
  6
 • Nebojsa

  pre 17 dana i 11 sati

  Bezobrazan komentar Malog ministra finansija da su poslodavci koji su odbili pomoc lisili radnike tih 30.000.
  Dragi ministre, pare sam odbio da biste ih ulozili pametno u investicije poput navodnjavanja ili fabrika za medicinsku opremu i pomagala koja nemamo, a vi ako zelite NIKO VAM NE BRANI DA IM PREBACITE NOVAC i dodatno ih nagradite iako ste tvrdili da je to pomoc poslodavcima a ne radnicima a sada kazete suprotno, a moji radnici su dobili neumanjenu platu pa im bi dajte i tih 30.000 dinara uplatom na njihove racune.
  A to sto tvrdite kako imamo para jer ste stedeli, govori cinjenica da ste digli kredit u vidu prodaje obveznica po stopi 3.39% godisnje kamate na celih 2 MILIJARDE EVRA, umesto da ste 2 milijarde evra ubavili u sisteme za navodnjavanje i pokretanje sopstvene proizvodnje a ne stranih kompanija.

  Oceni komentar:
  1
  7