Od aprila jeftiniji gas

Od aprila jeftiniji gas

JP Srbijagas saopštilo je danas da će od 1. aprila doći do sniženja cene gasa za javno snabdevanje, u proseku za 12,93 odsto. Nakon dobijanja saglasnosti Agencije za energetiku Republike Srbije, Odluka o ceni prirodnog gasa za javno snabdevanje biće objavljena u Službenom glasniku Republike Srbije, saopštila je pres služba Srbijagasa.

- JP Srbijagas, Novi Sad, kao javni snabdevač prirodnog gasa, obaveštava sve kupce koji imaju pravo na javno snabdevanje u 2016. godini, a snabdevač im je JP Srbijagas, da će kao rezultat kvartalnog kretanja cena derivata nafte na berzi i kursa dolara, doći do sniženja cene za javno snabdevanje, počev od 01. aprila 2016. godine, u proseku za 12,93 odsto - navodi se u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe izmena režima saobraćaja jkp opens 2019 horoskopski znaci bez struje servisne informacije servisne informacije novi sad sahrane novosadska policija isključenja struje opens distrikt astrologija Evropska noć istraživača 2019 Isključenje struje raspored sahrana novi sad betanija isključenje vode novosadsko porodilište elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad horoskop Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija Novo naselje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp lisje noć istraživača bez vode