Od četvrtka izmena režima saobraćaja u Fruškogorskoj i Šekspirovoj

Od četvrtka izmena režima saobraćaja u Fruškogorskoj i Šekspirovoj

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u četvrtak, 28. jula, počinje s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže i priključaka u bloku ulica Fruškogorska, Dr Ilije Đuričića i Veljka Petrovića.

Zbog pomenutih radova i prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, dolaziće povremeno do kratkotrajnih zabrana saobraćaja u ulicama Fruškogorska, Dr Ilije Đuričića i Veljka Petrovića, a izmena režima saobraćaja će trajati do 31. avgusta 2016. godine.

Istog dana, 28. jula, "Toplana" počinje i s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže u Šekspirovoj ulici, zbog čega je određena privremena izmena režima saobraćaja u delu Šekspirove ulice, od raskrsnice sa ulicom Narodnog fronta do raskrsnice sa Bulevarom Cara Lazara. Šekspirova ulica postaje privremeno jednosmerna ulica iz pravca ulice Narodnog fronta. Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji trajaće do 5. septembra 2016. godine.

Iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove, jer će se rekonstrukcijom obezbediti značajno kvalitetnija isporuka toplotne energije potrošačima iz ovog dela grada. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan