Od danas do kraja aprila još po dva polaska "Sokola" iz Novog Sada i Beograda

Od danas do kraja aprila još po dva polaska "Sokola" iz Novog Sada i Beograda

Na pruzi Beograd–Novi Sad će, zbog velikog interesovanja putnika, od danas do 30. aprila saobraćati svakodnevno još dva para Inter siti brza voza "Soko", saopštila je kompanija Srbija voz.

Iz železničke stanice Beograd Centar "Soko" će svakodnevno za Novi Sad polaziti u 9.35 i u 12.55, dok je polazak iz Novog Sada za Beograd u 10.56 i u 15.00.

Voz "Soko" se kreće brzinom do 200 kilometara na sat i od Beograda do Novog Sada vožnja traje 36 minuta, a između dva grada staje samo u železničkoj stanici Novi Beograd..

Prugom između Beograda i Novog Sada do kraja aprila svakodnevno će saobraćati 40 brzih vozova, odnosno po 20 iz Beograda i iz Novog Sada.

Od tog broja, po devet polazaka iz oba grada su Inter siti vozovi, a još po devet polazak su Regio vozovi čije vreme putovanja je 55-57 minuta i koji staju u stanicama: Novi Beograd, Tošin Bunar, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Svakodnevno brzom prugom saobraćaju i četiri Regio ekspres voza, odnosno po dva iz Beograd Centra i Novog Sada, koji putuju po redu vožnje 47–48 minuta, navodi Beta.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan