Od danas skuplji autobuski prevoz u Novom Sadu

Od danas skuplji autobuski prevoz u Novom Sadu

JGSP "Novi Sad" obavestilo je korisnike usluge prevoza da dana 25. decembra stupa na snagu nov cenovnik usluga prevoza, tako da će pojedinačna karta za I zonu koštati 65 dinara, umesto dosadašnjih 55 dinara.

Nova cena mesečnih markica za zaposlene je 2.296,50, a za građane 2.523,00 dinara, umesto dosadašnjih 1.952,50 i 2.145,00 dinara. Cene mesečnih markica za I zonu za penzionere, učenike i studente ostaju nepromenjene, kao i cene prevoza u prigradskom saobraćaju.

- Dosadašnja cena gradskog prevoza bila je neodrživa i ugrožavala je kvalitet i bezbednost celokupnog sistema javnog prevoza, o čemu govori činjenica da bi u ovom momentu ekonomska cena karte za gradsku zonu trebala da bude 80 dinara. Urađena korekcija cenovnika je na nivou minimalno potrebnog za organizaciju funkcionalnog javnog prevoza, tako da je novosadski prevoznik ostao najjeftiniji javni prevoznik u državi i u regionu – poručuju iz JGSP "Novi Sad",

Prodaja mesečnih markica za januar 2018. godine počeće 25. decembra. Decembarske markice za prevoz važe do 5. januara.

Prodajna mesta neće raditi 31. decembra 2017. godine, te 1. i 7. januara 2018. Za vreme praznika, kao i za dane vikenda, predviđena su dežurstva prema sledećem rasporedu:


Subota, 30. decembar


• kiosk Šafarikova – od 6 do 20 časova
• kiosk kod Futoške pijace – od 8 do 15 časova
• kiosk ispred Železničke stanice – od 6 do 20 časova

Utorak , 2. januar

• kiosk kod Futoške pijace – od 8 do 15 časova
• kiosk ispred Železničke stanice – od 6 do 20 časova

Šalteri za prodaju radničkih markica na MAS radiće 3, 4 i 5. januara 2018. godine od 7 do 16.45 časova, a 6. januara od 7 do 14.45 časova.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Primus

  pre 483 dana i 5 sati

  OBAVEŠTENJE JAVNOSTI: Više od 40.000 penzionera u Srbiji podnelo je Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) zahteve za povraćaj penzija. Penzioneri kojima su od novembra 2014. umanjena mesečna primanja traže da im se vrati novac (preko 400 miliona evra) koji im je uskraćen "kršenjem zakona"

  Oceni komentar:
  0
  0
servisne informacije isključenja struje sremski karlovci klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad novi sad Hitna pomoć vremenska prognoza bebe JGSP "Novi Sad" novosađani Spens sahrane novorođenčad servisne informacije novi sad bez vode novosadsko porodilište odbojka uskrs jkp lisje gradsko groblje Isključenje struje elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad bez struje Petrovaradin raspored sahrana novi sad isključenje vode betanija