Od Joce Ajkule do Zvonka Bogdana: Pogledajte program novosadskog "Oktoberfesta"

Od Joce Ajkule do Zvonka Bogdana: Pogledajte program novosadskog "Oktoberfesta"

Manifestacija u slavu piva, pereca i kobasica održaće se 28. i 29. oktobra u Master centru Novosadskog sajma.

Tokom dva dana trajanja "Oktoberfesta" Novosađani će moći da uživaju u više stotina pivskih brendova stranih i domaćih pivara, ukusnim austrijskim i nemačkim kobasicama, hrskavim perecima iz domaće proizvodnje.

U petak, 28. oktobra, od 17 časova muziku za posetioce biraće didžej, kog će u 19 sati na bini zameniti orkestar "Kredarica". Za 19.50 najavljeno je svečano otvaranje bureta piva, kom će prisustvovati gradonačelnik Miloš Vučević i ambasador Nemačke u Srbiji Aksel Ditman. Program se potom nastavlja nastupom Zvonka Bogdana (20h), a za 22 časa najavljeno je takmičenje u brzom ispijanju piva (u muškoj i ženskoj konkurenciji), kao i takmičenje u držanju krigle petnaest minuta kasnije. U 22.30 na pozornicu će izaći The Frajle, a od ponoći do dva ujutro goste novosadskog "Oktoberfesta" zabavljaće grupa Ničim izazvan.

Nakon didžeja, koji će započeti muzički program i u subotu, 29. oktobra, jednočasovne koncerte održaće grupe Štikle i vikleri (19h) i Jurassic Rock (20h), a vreme na bini od 21 do 23 sata pripalo je beogradskom celtic-folk bendu Orthodox Celts. Takmičenje u brzom ispijanju piva i držanju krigle biće održano u 23, odnosno u 23.15 sati, a od 23.30 do dva iza ponoći novosadske pivopije zabavljaće sastav The Gift

Manifestacija će se održati u Master centru Novosadskog sajma, koji će tom prilikom biti otvoren od 12 do dva sata iza ponoći.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan