Od petka kreće zapošljavanje u Lidlu, potrebno više od 40 prodavaca

Od petka kreće zapošljavanje u Lidlu, potrebno više od 40 prodavaca

Kompanija Lidl Srbija u petak raspisuje konkurs za zapošljavanje više od hiljadu prodavaca u gradovima širom Srbije.

Diskontni lanac operativno poslovanje u Srbiji će početi tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica, navodi se u saopštenju.  

Lidl će otvoriti konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, Lidl će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca.  

"Lidl Srbija će budućim kolegama ponuditi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja. Prodavci u Lidlu imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu 'svaki minut se plaća'", piše u saopštenju.

Dodaje se da navedeni konkurs nije i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji.

"Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem“, poručila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija.  

Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima, mogu se prijaviti putem sajta. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

"U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Lidl svim budućim zaposlenima organizovati sveobuhvatnu plaćenu obuku.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mile Stjepic

  pre 1536 dana i 17 sati

  Drago mi je da i kod nas u Novi Sad dolazi jedan ozbiljan i kvalitetan gigant . Imam zelju i ozbiljan sam da budem jedan u nizu clan u ovom gigantu . Imam provedeno trideset god u maloprodaji tj kontakt sa potrosacem . Imam zavrsenu SSS mesar prodavac aranzer .

  Oceni komentar:
  1
  0
 • Dragana

  pre 1317 dana i 14 sati

  Svidja mi se lidl i volela bih da budem deo vaseg tima.

  Oceni komentar:
  2
  0
 • Dragana

  pre 1317 dana i 14 sati

  imam radno iskustvo u trgovini i u pekari. Samohrana sam majka i imam dete od 11 godina koje sama izdrzavam i skolujem.

  Oceni komentar:
  1
  0
 • Sanja Jakovljevic

  pre 1133 dana i 17 sati

  Interesuje me uglavnom pekara jer sam radila u pekarama po Novom Sadu i u Univerexspertu.Imam 48 godina.Drago mi je sto je Lidl otvoren u Novom Sadu.Volela bi da budem deo tima.unapred zahvalna.

  Oceni komentar:
  1
  0
 • Ranka knežević

  pre 853 dana i 6 sati

  Radila sam u marketu Sova i marketu tina kao pomoćni radnik i u mikromarketu i ideji kao kasir i pomoćni radnik potreban mi je stalan posao samohrana sam majka troje dece deca su velika tako da ja mogu da radim molim vas da mi pomognete da se zaposlim živim u Novom sadu tako da mi treba posao u novom sadu u vašem timu u lidlu nadam se da ću postati deo vašeg tima hvala pozdrav Ranka Knežević

  Oceni komentar:
  0
  0