Od sutra počinje distribucija rešenja poreza na imovinu za 2024. godinu

Od sutra počinje distribucija rešenja poreza na imovinu za 2024. godinu

Poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da će u sredu, 6. marta, početi distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu za poreske obveznike koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava odnosno za ukupno 77.863 poreska obveznika, dok će distribucija i uručenje rešenja putem JP "Pošta Srbije" za poreske obveznike koji nemaju potvrđeno e-sanduče, početi sredinom meseca.

Rešenja sa utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu za 2024. godinu, ove kao i prethodnih godina poreski obveznici dobiće zajedno sa uplatnicama.

Obveznici koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, Uputstvo za preuzimanje dokumenta iz eSandučeta mogu pronaći na portalu eUprava (⇐klikni) i na sajtu Gradske poreske uprave.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu, zainteresovana lica, pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26 i info-pulta Gradske poreske uprave u TC "Promenada", mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu , kao i na brojeve telefona: 021/ 4871 707 i 4871 751.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan