Od utorka prijava za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Od utorka prijava za novih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Prijava za 30.000 vaučera za odmor, kojim država u iznosu od 5.000 dinara subvencioniše letovanje u Srbiji, počinje sutra, 6. jula.

Zainteresovani građani će na šalterima svih korporativnih pošta širom zemlje moći da evidentiraju prijave i podnesu dokumentaciju.

Kako je saopšteno iz JP "Pošta Srbije", tokom prošle nedelje Vlada Srbije je izdvojila dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u okviru trećeg ciklusa prijavlivanja.

"Pošta Srbije", pored evidentiranja, obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Od početka godine, kroz tu podsticajnu meru, Vlada Srbije uložila je 600 miliona dinara u srpski turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Kako navode iz "Pošta Srbije", o velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, odnosno u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.

Sve detalje oko podele vaučera i uslova za njihovo dobijanje potražite OVDE.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mirko

  pre 579 dana i 7 sati

  Kasno ste se setili.
  Očigledno su vaučeri namenjeni onima koji nemaju potrebu za godišnjim odmorom, koji ne rade.

  Oceni komentar:
  0
  0