Odbornicima u gradskoj skupštini stigle razglednice Novosađana (FOTO)

Odbornicima u gradskoj skupštini stigle razglednice Novosađana (FOTO)

Iz inicijative građana "Sačuvajmo Liman od betona" javljaju da su predali razglednice za odbornike i odbornice na pisarnici Skupštine grada, a koje su građani potpisivali tokom akcija održanih 5. i 9. marta na Limanu i u Centru grada.

Kako se navodi u saopštenju, Inicijativa je započela akciju koja ima za cilj da skrene pažnju odbornika i odbornica u Novom Sadu na pitanja urbanističkog planiranja, upravljanja gradom i održavanja grada. Podela razglednica će se, kažu, nastaviti u kontinuitetu i u narednom periodu, sve dok “teme” sa razglednica ne budu rešene.

– Ključni problemi na koje je inicijativa želela da skrene pažnju odbornika i odbornica, ali i sugrađana, jesu zaštita parkova i zelenih površina, korišćenje javnih gradskih površina u komercijalne svrhe, bez dovoljno podataka o novcu koji se tako prikuplja i načinu na koji se troši, održavanje higijene grada, kao i neizvesna sudbina limanskih javnih parkirališta – navode iz inicijative "Sačuvajmo Liman od Betona".Takođe, Inicijativa ovom prilikom poziva sve građane i građanke da pošalju svoje predloge za novi izgled razglednica, a izostali su kao tema ovaj put.

– Građani se nadaju da će njihove poruke stići do svih odbornika Grada, a da će se na XLVІІІ sednici Skupštine grada zakazanoj za danas raspravljati i o temama koje su oni predložili – navodi se na kraju saopštenja inicijative građana "Sačuvajmo Liman od betona".

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dobrosav

  pre 258 dana i 4 sata

  Mogli ste im komotno pljunuti pod prozor, efekat bi bio isti a sačuvali biste pritom i koje drvo....

  Oceni komentar:
  5
  4
novorođenčad štrajk poštara gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zodijak betanija raspored sahrana i ispraćaja pošte srbije bebe gradonačelnik Miloš Vučević bez vode isključenja struje horoskopski znaci dnevni horoskop JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode novosadsko porodilište Isključenje struje sahrane novi sad raspored sahrana novi sad vremenska prognoza bez struje horoskop servisne informacije novi sad elektrovojvodina Dom zdravlja Novi Sad jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani Elektrodistribucija Novi Sad skupština grada novog sada