ODEĆA NA FUTOŠKOJ PIJACI: Kakva je ponuda i po kojim cenama (FOTO)

ODEĆA NA FUTOŠKOJ PIJACI: Kakva je ponuda i po kojim cenama (FOTO)

Butici, tržni centri, onlajn prodaja odeće, kineske radnje, prodavnice domaće proizvodnje... Brojna su mesta i načini na koje Novosađani kupuju garderobu. Svakako, odeća može da se nađe i na pijacama, a mi smo obišli Futošku da bismo videli kakva je trenutna ponuda.

Deo sa tezgama na kojima se prodaju odevni predmeti na ovoj pijaci poprilično je velik i, shodno sezoni, na njima dominira letnja odeća.


Letnje haljine privlače najviše pažnje svojim šarenilo, a uglavnom su u pitanju dnevni modeli. No, može da se nađe i ponešto što je nosivo i u nekoj malo elegantijoj prilici.


Materijali su mahom lagani i prijatni, a odgovarajuće dezene mogu da nađu sve generacije. Cene haljina se kreću od 800 do 5.000 dinara.


Postoji i nekoliko tezgi gde se mogu pazariti ženski kupaći kostimi, po prosečnoj ceni od oko 2.000 dinara. Izbor nije prevelik, dominirasju nešto klasičniji modeli, ali ima i nešto modernijih varijanti.


Poprilično je velik i dobar izbor muških šortseva, čije se cene kreću od 500 do 1.500 dinara.


Obilazeći Futošku pijacu, zaključili smo da muškarci mogu odlično da se opskrbe majicama na kratke rukave, jer definitivno najveći broj tezgi nudi upravo njih.


Cene muških majica se kreću od 900 do 1.200 dinara, u zavisnosti od modela i materijala, a može se birati između klasičnih sportskih do vrlo modernih dizajna namenjenih prvenstvenoj mlađoj populaciji.Za razliku od ponude za muškarce, što se majica tiče, ženske jedva da smo i našli.Na kraju, dame koje se odluče za haljinu, na pijaci mogu odabrati i lepezu koja će im ići uz odabrani model i ujedno u torbici uvek imati nešto čime mogu da se rashlade u ovim vrelim danima.

Oceni vest:
24
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Obespravljen, jadan, u borbi za muška prava

  pre 345 dana i 11 sati

  Uvek samo žene.
  Jadne, sirote, obespravljene, u borbi za prava još od Klare Cetkin, znači 100 godina.
  Ni komada muške odeće na slici.
  Muškarci znači idu goli po ulicama...

  Oceni komentar:
  19
  11
 • Mima

  pre 345 dana i 9 sati

  Skoro smo obišli, jako loša roba. Loš kvalitet stvari, loši šavovi na majicama, sve je neka roba kao sa greškom, izbegavati u širokom luku. Bolje dati 3000 din za majicu koja je kvalitetna nego 2700 din za tri komada sa pijace koje možete baciti posle prvog pranja.

  Oceni komentar:
  16
  18
 • Mihajlo

  pre 344 dana i 17 sati

  90-tih se tamo vecina gradjana oblacila, a kako se cini, i opet ce...

  Oceni komentar:
  1
  24
 • nekvalitetno a skupo

  pre 326 dana i 12 sati

  bolja na Najlonu polovna
  kupaci desetinu ove cene

  Oceni komentar:
  0
  1