Održan protest protiv vlasti u NS, za sledeći petak najavljena šetnja

Održan protest protiv vlasti u NS, za sledeći petak najavljena šetnja

Vojvođanski Savez za Srbiju održao je i ovog petka drugi protest protiv režima, nezavisno od pokreta "Jedan od pet miliona".

Građanima okupljenim na Pozorišnom trgu, obratili su se dramski pisac Siniša Kovačević i student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dejan Bagarić. Kovačević je naveo da je bojkot izbora neophodan da bi se nakon budućih izbora, koje će režim izgubiti, uspostavio sistem u kojem neće sve biti na prodaju, jer kulturni i identitetski obrazac nemaju cenu i ne mogu se prodavati, prenosi Radio 021.

Upućen je poziv "opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore".

Detaljnije o večerašnjem protestu pročitajte na 021.rs. 

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sonja Brkić, sudija

  pre 1150 dana i 17 sati

  Organizator je pozvao građane da izađu na trg i na taj način kažu da su saglasni sa tim da treba okončati privid da živimo normalno i da se treba suprotstaviti nameštenim izborima, da žele da se građanima, nama, vrati oduzeto dostojanstvo. Ako i vi mislite isto onda učinite nešto.!!!!!!!!!! Najmanje što možete učiniti je da izađete na trg, ili da prošetate., tj. da zajdno šetamo.

  Oceni komentar:
  2
  3