Održana manifestacija "Između dve vatre"

Održana manifestacija "Između dve vatre"

Sportska manifestacija „Između dve vatre“ u organizaciji Udruženja građana „Novi Sad“ i „Sportisimo pajp“, koju je podržala gradska vlast, održana je danas pre podne u dvorištu Osnovne škole „Svetozar Marković Toza“.

Preko 200 osnovaca iz škole domačina i škole „Dositej Obradović“ učestvovalo je u raznim sportskim aktivnostima kao što su igre Između dve vatre, školice i crtanje. Prema rečima Gorana Bajšanskog, jednog od organizatora ovog događaja, cilj je bio da se afirmišu dečje igre koje su nekada bile popularne.

 

- Akcija takođe ima humanitarni karakter i zato nam se pridružilo Udruženje „Čepom do osmeha“ koje skuplja čepove za Davida Vanevskog kome treba da se kupi pomagalo za normalno funkcionisanje u životu. Zbog toga se danas organizovalo i pravljenje mozaika od plastičnih čepova – kazao je Bajšanski.

Najveće interesovanje mališana izazvala je igra Između dve vatre koju je igralo nekoliko ekipa. Takmičare su bodrili roditelji i školski drugari. U jednom trenutku je počela da pada kiša pa su se sportske aktivnosti nastavile unutra u sali za fiskulturu. Pobednici današnje turnira osvojili su mini pice, drugoplasirani palačinke, a treći kugle sladoleda.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan