Održano gradsko vatrogasno takmičenje u Kisaču

Održano gradsko vatrogasno takmičenje u Kisaču

Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković prisustvovao je smorti i otvaranju Redovnog gradskog vatrogasnog takmičenja kao i sedmog "Memorijala Radivoj Savin – Rada" u Kisaču, u organizaciji Vatrogasnog saveza grada Novog Sada.

Prilikom otvaranja manifestacije član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković podsetio je prisutne na značaj dobrovoljnog vatrogasnog društava čiji članovi odvajaju deo svog slobodnog vremena da bi dali doprinos zajednici.

- Pripala mi je posebna čast da otvorim Redovno gradsko vatrogasno takmičenje kao i sedmi "Memorijal Radivoj Savin – Rada“. Prateći svaku vanrednu situaciju u gradu znam koliki je vaš doprinos tada, pogotovo dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Kisača, Petrovaradina, Begeča i Kaća, koji redovno pomažu svojim sugrađanima i našem gradu. Smatram da vatrogastvo treba afirmisati i promovisati među građanima, a posebno među decom, i drago mi je da je danas veliki broj naših najmlađih sugrađana ovde. Cilj današnjeg takmičenja dobrovoljnih vatrogasaca je demonstracija znanja i veština, ali i stručno usavršavanje i jačanje sportskog i takmičarskog duha. Želim vam da pokažete ono najbolje što ste naučili, a Grad će kao i do sada nastaviti da vas pomaže kako biste unapredili svoj rad – rekao je Vladimir Stojković.

Na fudbalskom stadionu u Kisaču takmičilo se oko 200 učesnika u četiri kategorije i to: vatrogasni podmladak (od 6 do 11 godina) , juniori (od 12 do 16 godina) , seniori "A“ klase (16 i više godina) i seniori "B“ klase (30 i više godina).

Oni su tokom manifestacije demonstrirali svoje znanje i veštine u izvođenju vatrogasnih dispiclina i drugih zadataka koje im je organizator postavio kao "iznenađenje“. Najspretnijim učesnicima dodeljena su priznanja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod RHMZ bez vode isključenje vode servisne informacije novi sad Aleksandar Vučić Isključenje struje bez struje bebe 27. novosadski maraton Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad jkp lisje elektrovojvodina raspored sahrana novi sad izmena režima saobraćaja isključenja struje jkp novosadska toplana betanija servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar novi sad sahrane novi sad vremenska prognoza novi sad novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija KCV novosađani raspored sahrana i ispraćaja