Oglašena prodaja imovine Razvojne banke Vojvodine

Oglašena prodaja imovine Razvojne banke Vojvodine

Nude se zgrade, stanovi, voćnaci, njive, fabrike, kancelarijski nameštaj...

Agencija za osiguranje depozita, kao stečajni upravnik, oglasila je prodaju imovine Razvojne banke Vojvodine koja je pre više od pet godina otišla u stečaj.

Stečajni upravnici su procenili da bi najviše trebalo da vredi zgrada tekstilne industrije u Svrljigu površine 1.412 kvadrata – 288.060 evra. Najpovoljnija je cena za polovinu porodične stambene zgrade u Srpskoj Crnji, a procenjena vrednost 46 kvadratnih metara je svega 4.650 evra.

U Novom Sadu, na prodaju je stan u prizemlju zgrade u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu od 65 kvadrata, čija je cena 61.300 evra.

Ugostiteljski objekat na Futoškom putu, površine 132 kvadratna metra, nudi se na prodaju za 157.000 evra, a kupac dobija i kompletno opremljenu kuhinju.

U Žablju je na prodaju porodična stambena zgrada od 160 kvadratnih metara, a prva cena je 47.200 evra.

U oglasu je pored svake stavke navedena i cena, kao i depozit koji zainteresovani treba da plate, a prodaja će se odvijati, kako u Agenciji objašnjavaju, putem neposredne pogodbe. Procenjena vrednost pojedinih objekata nije minimalna obavezujuća cena, prenosi "Dnevnik".

Ipak, potrebno je da budući kupci znaju da im pri kupovini stečajni upravnik malo šta garantuje. Preciznije, ne garantuje se da imovina koja se prodaje ima određene karakteristike u smislu kvaliteta i kavantiteta, ne odgovara se za nedostatke koje kupac ustanovi nakon kupovine. Zato je i te kako važno da se pre konačnog zaključenja posla dobro pogleda imovina.

Rokovi: Zainteresovani ponuđači treba da dostave dokaz o uplati tenderske dokumentacije najkasnije do 26. decembra na adresu Razvojne banke Vojvodine. Nakon toga, do 10. januara imaće mogućnost da razgledaju prostore i predmete koje žele da kupe.

 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan