OK Vojvodina: Očekuje nas žestok i paklen rad

OK Vojvodina: Očekuje nas žestok i paklen rad

U Odbojkaškom klubu Vojvodina NS seme, u ponedeljak je, uz prisustvo većine kandidata za prvi tim, najavljen početak priprema za novu sezonu, a prvi trening odrađen je istog dana u večernjim satima. U očekivanju rezultatski i finansijski bolje godine, rukovodstvo perspektivu vidi u mladima.

Generalni direktor Nikola Salatić poručio je igračima da se ne opterećuju rezultatima, nego da rade na sopstvenom usavršavanju.

- Trudite se da budete licencirani i da ostanete u Vojvodini. Ispunjavajte igračke obaveze i rezultati će sami doći – kazao je Salatić.

Prvi čovek Vojvodine zahvalio se i bivšem šefu stručnog štaba, Strahinji Koziću, za koga je rekao da je ostavio nezaboravan trag u klubu, pre svega, osvajanjem Kupa izazivača 2015. godine.

Sportski direktor Novosađana, Nikola Marić izrazio je zadovoljstvo što je tu većina igrača, koji su prošli sve selekcije i istakao da veruje u potencijal. Naglasio je i to da su rad i strpljenje ključni za uspeh.

Na kraju se prisutnima obratio i Nedžad Osmankač, novi šef stručnog štaba koji je pozdravio prisutne, predstavio svoje saradnike i u kratkim crtama izneo plan rada.

- Pomoćni trener će biti Siniša Gavrančić, dok će profesor Marko Stojanović biti zadužen za kondicione pripreme, suplemetaciju i ishranu. Profesoru će najviše pomagati Valdemar Štajer koji će sa odbojakšima najčešće raditi kondicionu pripremu, a pomagaće mu i Nenad Damjanović. Na istoj funkciji ostaju skaut Đorđe Pejić, fizioterapeut Žarko Milovanović, doktor Stanko Čović i pomoćni statističar Majda Ramljak – rekao je Osmankač i nastavio: - Pripreme počinjemo na pesku, na terenima SC “Volej”. Već sledeće nedelje trebalo bi da pređemo u salu Spensa. Početkom septembra ići ćemo na pripreme u Bugarsku u Dobrič, a već krajem istog meseca očekuju nas prijateljske utakmice u Grčkoj – kazao je Nedžad.

Šef stručnog štaba podsetio je i na „Memorijal Žarka Petrovića“ od sedmog do devetog oktobra, koji očekuje njegove igrače.

- Pred nama je žestok i paklen rad. Treniraćemo ono što treba, a ne greške. Očekujem od vas korekcije i napredak. Neće biti jednostavno, mi smo tu da pomognemo, a na vama je da se izborite za mesto u timu – završio je Osmankač.

Više od dvadeset igrača jednako će se boriti za mesto u prvom timu, a odluke će biti donete posle određenog dela priprema. Oni mlađi, bez obzira na ishod, i dalje će biti deo juniorske i kadetske selekcije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

almaško groblje elektrovojvodina gradsko groblje Elektrodistribucija Novi Sad bez struje betanija vreme danas servisne informacije novi sad sahrane novi sad vremenska prognoza Spens bebe novosadsko porodilište havarija na vodovodu Voša odbojka raspored sahrana novi sad groblje vodovod servisne informacije jkp lisje bez vode vremenska prognoza novi sad memorijal velikana OK Vojvodina Isključenje struje lisje JKP Vodovod i kanalizacija Daško i Mlađa isključenja struje