OK Vojvodina osniva fan klub za najvernije navijače

OK Vojvodina osniva fan klub za najvernije navijače

Bliži se početak plej-ofa, pa se samim tim Odbojkaški klub Vojvodina, za odbranu titule, priprema na svim poljima. Dok ekipa vredno trenira i igra završne utakmice Mini lige, marketing tim Vojvodine za sve verne navijače, i one koji će to tek postati, priprema nešto novo i zanimljivo.

Po ugledu na velike evropske klubove, srpski šampion pokreće zvanični fan klub, čiji će cilj biti da okupi sve zaljubljenike u odbojku, najvernije fanove, poklonike Vojvodine, da ih još više približi klubu i da zajedno s njima tribine učini punijim, a navijačku atmosferu zanimljivijom i vatrenijom.

– Obilazeći škole na teritoriji grada, i šire, družeći se sa mladima u klupskim prostorijama, shvatili smo je mnogo onih koji bi naklonost prema Vojvodini i njenim prvotimcima, ali i kreativnost i privrženost, iskazivali daleko više na našim utakmicama, ukoliko bismo ih ujedinili, okupili na jednom mestu, maksimalno ih podržali i pružili im priliku, vreme i pomoć u svakom smislu. Upravo zato smo odlučili da pokrenemo zvanični fan klub, kojim će rukovoditi naš marketing tim, ali će članovi aktivno učestvovati u organizaciji navijanja, prisustvovati sastancima, osmišljavati uz našu pomoć akcije i koreografije. Oni će tako imati priliku da sugerišu, predlože ideje, predoče neduomice i kažu šta je to što njih pokreće. Biraćemo i lidere fan kluba, koje ćemo s vremena na vreme menjati, kako bi svako osetio važnost te uloge. Mi ćemo se truditi da obezbedimo uslove, rekvizite i ostali prateći materijal, kako bi sve bilo na prepoznatljivom šampionskom nivou. Za sve članove organizovaćemo i druženja sa našim igračima, razne promotivne aktivnosti, performanse, nagradne igre, ali i odlazak na one najvažnije utakmice sezone, koje se igraju van Novog Sada, a bliže su – kaže PR kluba Tatjana Marovski.


Fan klub će zaživeti i na društvenim mrežama, pa će sami članovi, uz pomoć zvaničnih administratora kluba, imati priliku da budu moderatori, da puštaju najave utakmica, zakazaju okupljanja pred mečeve, da pozivaju, da objavljuju detalje navijanja, video klipove zanimljivih koreografija, fotografije sa druženja i sve ostalo što može činiti jedan fan klub profil.Članovi zvaničnog fan kluba OK Vojvodina mogu postati svi, bez obzira na godine. Uslov je samo osećanje pripadnosti i ljubav prema Voši, odbojci i aktivno učešće i prisustvo na utakmicama. Potrebno je javiti se na broj telefona 060 5320 403 i na i-mejl adresu dostaviti osnovne podatke – ime, prezime, godinu rođenja, kontakt telefon, kontakt i-mejl – uz jedno kratko motivaciono pismo na temu zašto želite da budete član fan kluba OK Vojvodina. Prijavljeni će biti pozvani u klupske prostorije, a svi članovi dobiće članske karte.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan