Okružni štab za vanredne situacije apeluje da se poštuju mere: "U suprotnom nam preti uvođenje vanrednog stanja"

Okružni štab za vanredne situacije apeluje da se poštuju mere: "U suprotnom nam preti uvođenje vanrednog stanja"

Najnoviji apel na građane da se pridržavaju mera zaštite u vreme pandemije stigao je iz Okružnog štaba za vanredne situacije Južnobačkog upravnog okruga.

– S obzirom na činjenicu da poslednjih dana imamo značajno povećanje broja obolelih od Kovid-19, apelujemo na sve građane da se pridržavaju mera koje su donete od strane Vlade Republike Srbije, gradskog i opštinskih štabova na području Južnobačkog upravnog okruga, a najviše da se pridržavaju propisane distance, nošenja zaštitnih maski i higijene ruku – kaže se u saopštenju.

– Neophodno je da pokažemo sada najveću odgovornost u ličnom ponašanju i primeni svih mera, kako bi sačuvali na prvom mestu zdravlje svih građana, zatim zdravlje svih zdravstvenih radnika, funkcionisanje zdravstvenog sistema i na kraju funkcionisanje privrednog sistema o kojem takođe moramo da vodimo računa – poručuje se u apelu koji potpisuje Komandant štaba Milan Novaković, moleći pritom građane da pokažu maksimalnu odgovornost, solidarnost i jedinstvo.

– U suprotnom, preti nam uvođenje vanrednog stanja – napominje se na kraju saopštenja Okružnog štaba za vanredne situacije Južnobačkog upravnog okruga. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Slažem se

  pre 882 dana i 1 sat

  Kad pomislim na ono divno vanredno stanje, a ono nijedan motoraš ne sme da progalami noću, nijedna kola Hitne pomoći nemaju potrebu da upale sirenu, niko noću da stane na semaforu i odvrne turbo-folk da bi pokazao svoju moć, muškost i tupost...
  Uvodite to vanredno stanje, oma! Policijski čas od 20h.

  Oceni komentar:
  3
  6