Ona je Luna, ima osam godina i najmlađa je stand-up komičarka! (VIDEO)

Ona je Luna, ima osam godina i najmlađa je stand-up komičarka! (VIDEO)

U sredu 23. decembra u Pozorištu mladih svečano će biti otvorene pete Novosadske dečije Zimzarije, koje organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na dar“. Zimzarije će trajati do 14. januara 2016. na više od 20 lokacija u gradu, a mališane od 4 do 14 godina očekuje preko 70 kreativno-edukativnih i sportsko-rekreativnih programa tokom zimskog raspusta. Na otvaranju će nastupiti Novosađanka Luna Savana Alimpić, osmogodišnja stand-up komičarka i ovogodšnja ambasadorke Zimzarija …

 

Luna je pažnju javnosti skrenula na sebe tokom učešća u emisiji “Audicija” na televiziji Pink, gde je u konkurenciji sa znantno starijim takmičarima stigla do samog finala i osvojila osmo mesto.

 

 

- Sve je počelo kada sam se upisala u novosadski hor Zvončići. Tamo sam otkrila da volim da pevam, da mi to ide od ruke. Odlučila sam da napravim jedan korak dalje, pa sam se upisala u školu Aleksandre Radović. Ta škola mi je pomogla da usavršim svoj scenski nastup, i tu sam zapravo shvatila da pored pevanja želim da se oprobam i u glumi - otkriva Luna za portal mojnovisad.com.

Luna je učenica drugog razreda Osnovne škole Đorđe Natošević. Kako sama kaže, za sada uspeva bez problema da uskladi svoje školske obaveze sa glumom. U svemu ima veliku podršku roditelja i drugara iz razreda.

-  Uglavnom su se svima svideli moji nastupi na “Audiciji”, mada je bilo i nekih koji su se čudno ponašali nakon emisije. Posebno želim da se zahvalim mojoj učiteljici koja mi, kada je to potrebno, dopušta da odsustvujem sa nastave, kaže Luna.

 

 

Iz “Audicije” nosi sjajne utiske i priznaje da joj pored glasova publike izuzetno znače brojni komplimenti koje je dobila od članova žirija. U samo nekoliko minuta Luna se bez problema transformisala u nekoliko uloga, na čemu bi joj pozavideli i mnogo iskusniji glumci. Tako smo, između ostalog, imali priliku da je vidimo kao lenjivca Sida, Izeta Fazlinovića, da bi sve oduševila izvođenjem operske arije u stilu legendarnog Pavarotija. Inspiraciju za svoje nastupe dobija iz serija, igranih i animiranih filmova.

- Ne volim da improvizujem i to sam samo jednom uradila. Skečeve spremam sama u svojoj sobi jer se tu najopuštenije osećam.

Ova samouverena devojčica kaže da obožava scenu, kamere i aplauze. Trema kod nje ne postoji, a glumom želi da se bavi još dugo.

 

 

- Sledeće godine planiram da upišem školu glume kod Mike Aleksića kako bih na pravi način nastavila da razvijam svoj talenat. Volela bih i u budućnosti da nastavim da se bavim ovom umetnošću, priča nam Luna.

Pored pevanja i glume, Luna se oprobala i u ulozi manekenke kao član modne agencije “Select”. Njen nastup moći ćete da pogledate sutra od 17 časova u Pozorištu mladih. Mi vam predstavljamo samo delić Luninog raskošnog talenta.

 

 

PODRŠKA MANIFESTACIJI: Pete Zimzarije organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na Dar“, uz podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku i demografiju. Portal mojnovisad.com je medijski prijatelj manifestacije.

 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan