"Oni će nas naslediti": Akcija za pomoć novosadskom porodilištu

"Oni će nas naslediti": Akcija za pomoć novosadskom porodilištu

Humanitarnu akciju "Oni će nas naslediti" pokrenuli su novinarka Biljana Gavrić i Udruženje građana "Novi Sad". Cilj akcije je da se prikupe novčana sredstva za pomoć porodilištu Betanija, tačnije, za kupovinu sonde za pregled trudnica, koja je neophodna kako bismo bili sigurni u zdravlje naših beba – naše budućnosti.

Sav novac koji se prikupi biće iskorišćen isključivo za kupovinu sonde, kaže se u saopštenju Udruženja građana "Novi Sad". 

Na ovaj poziv već su se odazvali mnogi poznati Novosađani, koji su akciju podržali na svoj način, imajući u vidu koliko je Betanija važna za Novi Sad, a samim tim i koliko je bitno da uslovi u njoj zadovoljavaju standarde u kojima se naše bebe mogu pravilno rađati i negovati.

Ukoliko želite da donirate novac za ovu akciju, to možete učiniti uplatom na žiro račun: 160-450858- 70 Banka Intesa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo zodijak magla raspored sahrana i ispraćaja dnevni horoskop betanija isključenja isključenja struje raspored sahrana novi sad astrologija skupština grada novog sada horoskop isključenje vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad zagađenje bez struje sremska kamenica bebe elektrovojvodina servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište RHMZ bez vode Isključenje struje jkp lisje zagađenje vazduha