"Oni će nas naslediti": Akcija za pomoć novosadskom porodilištu

"Oni će nas naslediti": Akcija za pomoć novosadskom porodilištu

Humanitarnu akciju "Oni će nas naslediti" pokrenuli su novinarka Biljana Gavrić i Udruženje građana "Novi Sad". Cilj akcije je da se prikupe novčana sredstva za pomoć porodilištu Betanija, tačnije, za kupovinu sonde za pregled trudnica, koja je neophodna kako bismo bili sigurni u zdravlje naših beba – naše budućnosti.

Sav novac koji se prikupi biće iskorišćen isključivo za kupovinu sonde, kaže se u saopštenju Udruženja građana "Novi Sad". 

Na ovaj poziv već su se odazvali mnogi poznati Novosađani, koji su akciju podržali na svoj način, imajući u vidu koliko je Betanija važna za Novi Sad, a samim tim i koliko je bitno da uslovi u njoj zadovoljavaju standarde u kojima se naše bebe mogu pravilno rađati i negovati.

Ukoliko želite da donirate novac za ovu akciju, to možete učiniti uplatom na žiro račun: 160-450858- 70 Banka Intesa.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

izmena režima saobraćaja Spens servisne informacije 27. novosadski maraton Isključenje struje Aleksandar Vučić KCV isključenja struje bez vode isključenje vode elektrovojvodina betanija jkp lisje humanitarna akcija novosadsko porodilište bebe jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo MUP Srbije servisne informacije novi sad mup novi sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad novosađani novosadska policija novorođenčad bez struje raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad