Oni će se boriti za medalje na EP u Beogradu

Oni će se boriti za medalje na EP u Beogradu

Savezni kapiten atletske reprezentacije Srbije Slobodan Popović odredio je atletičare koji će se takmičiti na Evropskom atletskom prvenstvu u Kombank areni.

Na spisku se nalazi dvanaest imena atletičara i atletičarki koji su ispunili norme za nastup na EP. To su: Ivana Španović (skok udalj), Asmir Kolašinac (kugla), Amela Terzić i Goran Nava (1500 m), Tamara Salaški i Miloš Raović (400 m), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Mihail Dudaš (sedmoboj), Dušan Makević (3.000 m), Milica Emini (60 m prepone) i Milana Tirnanić (60 m).

Svi naši reprezentativci spremni su da u Beogradu pod svodovima bastiona srpskog sporta, Kombank Areni, pruže maksimum i da osvoje i ponosno na svojim grudima ponesu odličja.

Ipak, oči naše sportske javnosti biće na asovima popun Ivane Španovič, Asmira Kolašinca, Amele Terzić, i Mihaila Dudaša, koji su svojim rezultatima i prethodnim uspesima na najvećim atletskim događanjima pokazali da su u samom vrhu evropske i svetske atletike.

Evropsko prvenstvno u Kombank Areni na programu je od 3.do 5. marta.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrand havarija na vodovodu raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja bebe EPS horoskopski znaci bez struje novorođenčad Miloš Vučević servisne informacije novi sad isključenja struje servisne informacije radosne vesti horoskop elektrovojvodina betanija jkp novosadska toplana almaško groblje vremenska prognoza novi sad porodilište novosadsko porodilište novosađani jkp lisje sahrane dunav RHMZ gradsko groblje matična knjiga rođenih bez vode