Onlajn transfer novca preko Western Uniona od sada i u Srbiji

Onlajn transfer novca preko Western Uniona od sada i u Srbiji

Western Union je saopštio da je u saradnji sa kompanijom Tenfore i pokretanjem sajta westernunion.rs omogućio onlajn prenos novca čime je korisnicima u Srbiji pružena opcija slanja sredstava u više od 200 država 24/7.

Kako navode u saopštenju, onlajn usluga Western Uniona omogućava pošiljaocima da lako i pouzdano pošalju novac sa svoje kreditne ili debitne kartice izdate u Srbiji, dok primaoci novac mogu primiti na račune u bankama ili preuzeti na nekoj od pola miliona lokacija Western Uniona širom sveta, piše "Danas".

Povodom pokretanja ove usluge, Western Union je najavio da će provizije za onlajn slanje novca počinjati od 700 dinara. Korisnici iz Srbije mogu da pošalju do 200.000 dinara dnevno preko onlajn usluge.

Ova kompanija pruža usluge transfera novca u Srbiji više od 15 godina i danas, preko svojih agenata, ima više od 4.000 maloprodajnih lokacija u zemlji. Pored slanja novca onlajn, korisnici mogu da pošalju novac i lično preko ovih lokacija, prenosi "Danas".

UPUTSTVO ZA KORISNIKE: U skladu sa važećim zakonima, pre prve upotrebe onlajn usluge, korisnici treba da se registruju na www.westernunion.rs, a zatim i da lično potvrde svoj identitet prezentovanjem ličnih dokumenata na jednoj od Tenfore lokacija. Tačan spisak lokacija na kojima se može izvršiti identifikacija nalazi se na www.tenfore.rs. Prihvatljiva lična dokumenta su pasoši i lične karte. Nakon izvršene verifikacije, korisnici će dobiti obaveštenje kada mogu početi da slobodno šalju novac preko Western Uniona u bilo koje doba, uz samo nekoliko klikova putem Interneta. Pored pogodnosti i pouzdanosti slanja novca u svakom trenutku, veb-sajt takođe prikazuje trenutne kurseve i provizije, omogućava onlajn praćenje transfera novca, pruža uvid u obavljene transakcije i transakcije na čekanju i daje informacije o opcijama za podizanje novca koje su dostupne u zemlji primaoca.

Više o ovoj temi možete pročitati na sajtu danas.rs.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan