"OPENS 2019" i Privredna komora Vojvodine potpisali ugovor o saradnji

"OPENS 2019" i Privredna komora Vojvodine potpisali ugovor o saradnji

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i koordinator Omladinskog saveza udruženja "Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS" Vukašin Grozdanović potpisali su Protokol o saradnji sa zajedničkim ciljem uzajamne promocije i razvoja.

Predsednik PKV Boško Vučurević rekao je da će ta promocija obuhvatiti sve nivoe – lokalni, pokrajinski, nacionalni i međunarodni.

- Međusobna saradnja podrazumeva i logističko-tehničku podršku prilikom realizacije konferencija, donatorskih večeri i drugih događaja, a jedan od takođe veoma važnih ciljeva potpisivanja Protokola o saradnji, svakako je umrežavanje omladinskog sektora sa predstavnicima privrede, gde planiramo da sarađujemo i na razvoju zajedničkih projekata – rekao je Vučurević.

Koordinator projekta "OPENS 2019" Vukašin Grozdanović podsetio je da su ovu godinu definisali kao godinu sporazuma i partnerstava, ističući da jedan od ciljeva svakako jeste povezivanje privrede i omladinskih organizacija i organizacija za mlade.

- Prvi koraci će biti prezentacije OPENS-a privrednicima, na njihovim sastancima razgovaraćemo o tome šta je to OPENS zamislio da uradi do 2019. godine, zašto je nama važno da sa svima sarađujemo, kako želimo da Novi Sad izgleda 2019. godine, koja je uloga mladih u tom procesu i kako tamo zajedno možemo stići – naveo je Grozdanović i dodao da je u planu da se krajem godine organizuje donatorska večera, na kojoj će biti predstavljeni rezultati na kojima će raditi narednih šest meseci zajedno sa privrednicima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

#1od5miliona jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje raspored sahrana novi sad bez vode Novo naselje isključenje vode isključenja struje bez struje gradonačelnik Miloš Vučević ishrana vremenska prognoza namirnice jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje betanija bebe novosađani novi sad novorođenčad sahrane servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad Elektrodistribucija Novi Sad protest elektrovojvodina RHMZ novosadsko porodilište