Opera za decu „Medvedova ženidba“

Opera za decu „Medvedova ženidba“

Opera za decu “Medvedova ženidba” održaće se u nedelju, 31. januara u 10 sati u zabavnom parku „Starli“, Bulevar vojvode Stepe 56. Operu su pripremili članovi umetničkog udruženja „Visoko C“.

Opera je rađena po istoimenoj priči Desanke Maksimović o medvedu koji je ustao jedno jutro i krenuo kroz šumu sa namerom da se oženi. Nailazio je na razne životinje u tom kraljevstvu ali ni jedna nije bila zainteresovana za njega. Na koga je sve naišao medved i ko mu je pomogao da nađe ljubav, koja ga je nestrpljivo čekala,  deca i roditelji će saznati upravo tokom izvođenja opere.

Opera „Medvedova ženidba“ prva je od mnogih događaja u okviru novog Dečijeg

pozorišta Zabavnog parka  „Starli“ i umetničkih udruženja „Visoko C“ i „Artfrakcija“.

Ideja projekta je da se deca različitog uzrasta (do 12 godina) upoznaju sa pozorištem i muzičko-scenskim doživljajem u kreativnom okruženju sa svojim drugarima i istaknutim umetnicima Novog Sada.

Repertoar Dečijeg pozorišta u Zabavnom parku “Starli” biće prošaran predstavama i operama za decu od januara  do juna 2016. godine.

Ulaznice za operu i dvosatno igranje u Zabavnom parku „Starli“ mogu da se rezervišu mejlom na adresu , sa naslovom imejla Dečije pozorište i nazivom Predstave ili Opere, a mogu da se kupe i pre početka opere na ulazu u Zabavni park.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan