OPŠTINA TEMERIN: Rekonstruiše se put ka groblju u Bačkom Jarku

OPŠTINA TEMERIN: Rekonstruiše se put ka groblju u Bačkom Jarku

Zahvaljujući sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opština Temerin počela je sa rekonstrukcijom saobraćajnice ka groblju u Bačkom Jarku.

Ukupna ugovorena vrednost investicije iznosti 6.533.588,40 dinara. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture dodelila 5.874.717,10 dinara za realizaciju projekta, dok je ostatak sredstava obezbeđen iz opštinskog budžeta. Izvođenje radova povereno je firmama DOO "Put-invest PZP" iz Bačkog Petrovca i DOO "Put-invest" iz Sremske Kamenice.

Radovi uključuju proširenje i regulaciju odvođenja atmosferske vode sa kolovoza, uređivanje parking mesta i postavljanje novog asfaltnog habajućeg sloja. Predmetna saobraćajnica je dužine 619,24 metra i širine četiri metra, i planirano je da bude proširena za još jedan metar, te asfaltirana u ukupnoj dužini.

- Rekonstrukcijom saobraćajnice biće omogućen bolji pristup groblju u Bačkom Jarku, ali će pozitivno uticati i na poslovnu delatnost privrednih subjekata koji posluju u ovom delu temerinske opštine – poručuje se u saopštenju Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan