OPŠTINA TEMERIN: Rekonstruiše se put ka groblju u Bačkom Jarku

OPŠTINA TEMERIN: Rekonstruiše se put ka groblju u Bačkom Jarku

Zahvaljujući sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, opština Temerin počela je sa rekonstrukcijom saobraćajnice ka groblju u Bačkom Jarku.

Ukupna ugovorena vrednost investicije iznosti 6.533.588,40 dinara. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture dodelila 5.874.717,10 dinara za realizaciju projekta, dok je ostatak sredstava obezbeđen iz opštinskog budžeta. Izvođenje radova povereno je firmama DOO "Put-invest PZP" iz Bačkog Petrovca i DOO "Put-invest" iz Sremske Kamenice.

Radovi uključuju proširenje i regulaciju odvođenja atmosferske vode sa kolovoza, uređivanje parking mesta i postavljanje novog asfaltnog habajućeg sloja. Predmetna saobraćajnica je dužine 619,24 metra i širine četiri metra, i planirano je da bude proširena za još jedan metar, te asfaltirana u ukupnoj dužini.

- Rekonstrukcijom saobraćajnice biće omogućen bolji pristup groblju u Bačkom Jarku, ali će pozitivno uticati i na poslovnu delatnost privrednih subjekata koji posluju u ovom delu temerinske opštine – poručuje se u saopštenju Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište horoskop Dom zdravlja betanija bebe dnevni horoskop novorođenčad bez struje elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja jkp novosadska toplana bez vode horoskopski znaci isključenja struje jkp lisje raspored sahrana novi sad Hitna pomoć Isključenje struje srpska pravoslavna crkva klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje grejanja Republički hidrometeorološki zavod sahrane novi sad servisne informacije novi sad isključenje vode novosađani bez grejanja policija JKP Vodovod i kanalizacija