Optika Piljak: Iskustvo, kvalitet i povoljni uslovi plaćanja

Optika Piljak: Iskustvo, kvalitet i povoljni uslovi plaćanja

Optika Piljak, poznata po kvalitetnim i lepim naočarima, stručnom osoblju i povoljnim uslovima plaćanja, nedavno je otvorila još jednu radnju u Novom Sadu.

Od sada će na Bulevaru Evrope 44 građani moći da zakažu besplatne preglede na najsavremenijm optometrijskim instrumentima. Do kraja ove nedelje mogu se ostvariti i popusti od deset do trideset odsto na naočare zavisno od brendova, a izbor je veliki.


Vladimir Piljak
iza sebe ima dve decenije iskustva u ovoj delatnosti, a pre jedanaest godina je zajedno sa suprugom Sabinom osnovao Optiku Piljak. U dve radnje, u novosadskoj Resavskoj ulici i u zrenjaninskom Aviv Parku, do sada je urađeno između četrdeset i pedeset hiljada pregleda.

– Ne manjka nam iskustva, a ljudi koji obavljaju preglede su strukovni optometristi koji su završili studije na Departmanu za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta. Trenutno imamo dvanaest zaposlenih – kaže Vladimir.


Optika Piljak radi sa Luxotticom koji je najveći konzorcijum na svetu za proizvodnju naočara. Tu su svi veliki brendovi kao Ray Ban, Vogue, Arnette, Sferoflex, D&G, Versace, Prada, Ralf i drugi.

Mogu se naći i čuvene Persol naočare (italijanski brend koji se kompletno ručno radi), ali i austrijski Silhouette koji proizvodi najlaganije naočare na svetu (1,9g).

Naravno, imaju i druge brendove koji su povoljniji.


– Tu bih istakao marku Bolon. Iza njih stoji Essilor. Imaju zaista kvalitetna stakla, ekskluzivno izgledaju i deluju kao Dior, a koštaju između 12 i 15 hiljada. Tu su i poljske Jens Hagen naočare modernog dizajna, čija se cena kreće od 2.500 do 4.500 dinara – objašnjava naš sagovornik.

Optika Piljak nudi više načina odloženog plaćanja, a sva roba je pod garancijom.

– Na dvanaest rata bez učešća i kamate, na čekove građana, putem administrativne zabrane, ili plaćanje na rate uz pomoć PIO fonda za penzionere. Povodom otvaranja nove radnje na Bulevaru Evrope 44 imamo i specijalne popuste do kraja ove nedelje od deset do trideset odsto, zavisno od brendova – kaže vlasnik poznate optičarske radnje.


Ono što je najvažnije pre kupovine naočara jeste pregled očiju. Optika Piljak ima kompletnu oftalmološku jedinicu i radi beskontakno merenje očnog pritiska, osnovni i refraktivni pregled da bi se utvrdila dioptrija.

Nova radnja će uskoro dobiti i najsavremenije instrumente poslednje generacije, sa kojima će optrometrista uz pomoć veštačke inteligencije pružiti još kvalitetniju uslugu.

Pregledi se obavljaju svakog radnog dana i subotom, a besplatni su za klijente Optike Piljak.


Građani se mole da zbog poštovanja epidemioloških mera dolazak na preglede zakažu na telefone 021 271 271 2 (Bulevar Evrope 44) ili 021 450 560 (Resavska 1).

Optika Piljak je aktivna i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, a ima i sajt.– Ovim poslom želimo sebi obezbediti penziju. Ako ga ne radimo pošteno i stručno, to nećemo postići. Uvek smo tu za naše mušterije i svako ko je jednom bio kod nas, uvek se vraćao – kaže Vladimir Piljak.

Optometrija

Optometristi su stručnjaci školovani da izvrše refraktivni pregled vida i time pomažu rad oftalmologa. Ustanovljavaju dioptriju pacijentu, koja mu je vidna oštrina bez dioptrije, sa dioptrijom i ako primete neko obolenje, šalju ga oftalmologu koji se bavi bolestima i lečenjem oka. Optometrija kao zanimanje u svetu postoji četrdesetak godina.


Promotivni tekst

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Limanac

  pre 772 dana i 15 sati

  Eh Piljku, stalno na bajsu.. Ko zna koje su to kombinacije.

  Oceni komentar:
  3
  1