OPTUŽENI ZA PREBIJANJE DEVOJKE U KOSOVSKOJ: "Nisam monstrum i nasilnik, poštujem žene"

OPTUŽENI ZA PREBIJANJE DEVOJKE U KOSOVSKOJ: "Nisam monstrum i nasilnik, poštujem žene"

Počelno suđenje za brutalno nasilje počinjeno u Novom Sadu polovinom marta prošle godine.

– Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem jer se događaj nije tako desio. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio.

To je na početku suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu u svojoj odbrani izjavio Đorđe Lacković (25), iz Klenja kod Bogatića, koga optužnica tereti za nasilje u porodici, odnosno da je 12. marta 2019. godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici naneo teške telesne povrede devojci Ivani Filipović (23), iz Banovog Polja kod Bogatića. Devojku je, kako se navodi u optužnici, tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem joj je naneo posekotine po nogama...

– Tog 12. marta stigla mi je poruka od nepoznate osobe, zašto se moja devojka pravi luda i neće da vrati pare. Ivana je najpre sve negirala, ali mi je kasnije ipak priznala da je njen brat pozajmio novac od muškarca iz Mačvanske Mitrovice – rekao je na suđenju Lacković, a prenosi Pink.rs.

Dok su išli ka stanu, nastavili su raspravu, a Ivana se, prema Lackovićevim rečima, pravdala da je ona trebalo da vrati bratovljev dug. Posle toga mu je, kako tvrdi, stigla još jedna poruka od muškarca iz Mačvanske Mitrovice, da je Ivana u novembru vratila deo duga i da, pored 300 evra, duguje još 200 i da mora da ih vrati, da Ivana ne bi bila Severina.

– Kada je priznala da je vratila deo duga, srušio mi se ceo svet. Tukao sam je muvalicom. Ona je mene peglom udarila u grudi. Oteo sam joj peglu i, ne znajući da je vruća, uzvratio sam joj udarac. Tukli smo se, a ona je pala i udarila u radijator. Stao sam joj na prste, ali nisam po njima skakao – naveo je optuženi. 

Lacković je posle toga, kako tvrdi, otišao iz stana, a od Ivaninog brata je saznao da je ona u Urgentnom centru. Kada je otišao tamo da je vidi, policija ga je uhapsila, piše Pink.rs

Oceni vest:
1
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Iznogud

  pre 1343 dana i 4 sata

  Manijak. Treba ga barem na 20 godina osuditi bez prava na pomilovanje...

  Oceni komentar:
  9
  13
 • Dz

  pre 1343 dana i 1 sat

  Sta to znaci da ne bi bila Severina... Ima film pa da ga lik ne objavi..

  Oceni komentar:
  0
  12