Organizacija AIESEC  prima nove članove

Organizacija AIESEC prima nove članove

AIESEC pruža priliku svim mladim ljudima da kroz članstvo u ovoj organizaciji, praktično iskustvo i timsko okruženje rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju, kao i da doprinesu stvaranju boljeg okruženja za sve nas.

AIESEC je organizacija koja, postojeći u preko 120 zemalja u svetu, razvija liderstvo kod mladih ljudi, kroz svoje programe stručnih i volonterskih praksi, kao i kroz realizaciju različitih projekata tokom cele godine.

Internacionalnim praktičnim iskustvima mladi u ovoj organizaciji teže rešavanju mnogih društvenih problema, deluju na probleme nezaposlenosti, ksenofobije, težeći ka kvalitetnijem obrazovanju i prijatnijem okruženju. Radeći sa ljudima iz čitavog sveta, različitih zanimanja, ova organizacija se bavi i podsticanjem preduzetničkog duha kroz svoje projekte Youth Speak Forum i Globalna škola preduzetništva.

Svi zainteresovani koji žele da steknu relevantno iskustvo, radeći sa organizacijama, kompanijama, ljudima iz čitavog sveta, koji žele da se oprobaju i da vide kako izgleda pravo timsko, radno, poslovno okruženje, mogu da dođu i da se informišu više o mogućnostima koje im se nude.

Sve informacije mladi mogu da čuju na događaju “Upoznaj AIESEC”, koji će se održati u ponedeljak 30.januara, a prijavu za sam događaj svi mladi mogu da pronađu ovde, gde će prijavom dobiti i više informacija o vremenu i mestu događaja.

Više o organizaciji i iskustvima članova možete pronaći na sajtu ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici organizacije AIESEC.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan