Orthodox Celts i Love Hunters glavne zvezde ovogodišnjeg Blokstoka

Orthodox Celts i Love Hunters glavne zvezde ovogodišnjeg Blokstoka

Novo izdanje festivala Blokstok biće održano u subotu, 15. juna, u parku pored Železničke stanice u Novom Sadu, a zvezde večeri biće sastav Ortodox celts, najavljuju organizatori.

Pored Kelta, tog vikenda u Novom Sadu nastupiće i naši sugrađani Love Hunters, Lost Propelleros, Pero Defformero, kao i Usamljeni jahači, Cepeni ćunci i Nemi pesnik kome je pripala čast da otvori Festival.

– Blokstok od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače, pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, odlučeno je da će festival ove godine otvoriti Nemi pesnik –  kaže jedan od organizatora festivala Dane Basta.


Poseban “štimung” festivalu, dodaju organizatori, daje i dugogodišnja saradnja organizatora sa “Moto unijom Vojvodine”, organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz pokrajine. Defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce, ali i doprinose afirmaciji bajkerske subkulture.

– Ovo je festival za sve generacije, što se vidi i po program, koji se malo razlikuje ove godine, budući da je ove godine i 20 godina Festivala. Nadam se uvek i lepom vremenu, a očekujem da sve prođe bez incidenata, kao što je uvek do sada i bio slučaj. Sve ostalo je u suštini manje bitno –  kaže Marko Tančik, jedan od organizatora.


I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi. Festival će biti otvoren u 17 časova, a svirke će se održavati do kasno u noć, a ulaz je besplatan.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan