OŠ "Petefi Šandor" dobija stomatološku ambulantu

OŠ "Petefi Šandor" dobija stomatološku ambulantu

U četvrtak, 15. decembra, u novosadskoj osnovnoj školi “Petefi Šandor”svečano će biti puštena u rad stomatološka ambulanta.

- U želji da se približimo najznačajnijem delu našeg društva, mladima, odlučili smo da u prostoru škole napravimo ambulantu koja će biti na usluzi za preventivni rad, koji je naš imperativ. Dom zdravlja "Novi Sad" građevinskim radovima je prilagodio prostor kako bi se zadovoljili visoki kriterijumi,  u tehničkom i higijenskom smislu, za obavljanje zdravstvene delatnosti – kaže se u saopštenju iz Doma zdravlja.

Kako se dalje navodi, doktorka Natalija Milanović radiće u dve smene, nekad pre, a nekada posle podne, u zavisnosti od toga kada učenicima bude odgovaralo.

- Naše ekipe su uradile potpunu reparaciju, montažu i instalaciju stomatološke stolice i aparata, kompletno opremanje stomatološke ordinacije sa stomatološkim i kancelarijskim nameštajem, instalaciju UTP kabla za povezivanje računara i postavljanje radne stanice za rad u informacionom sistemu Doma zdravlja "Novi Sad" – saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Radovi su trajali od 16. do 26. juna 2016. godine, uz sitne dorade, ispravke i estetske izmene, neposredno pre početka školske godine.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • mama

  pre 2242 dana i 22 sata

  Nek' nesto urade kako treba, kad im je kadar bljak....

  Oceni komentar:
  2
  0
 • Sanja

  pre 2242 dana i 22 sata

  Sjajna doktorka. Dva puta sam vec bila kod nje u domu zdravlja na Novom Naselju. Ona je bas talentovana za rad sa decom, u dobrim su rukama.
  Srecno Natalija!

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Silvia

  pre 2242 dana i 22 sata

  Natalija je odlicna! Sve pohvale za rad ove mlade ljubazne doktorke!

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Pacijent

  pre 2242 dana i 22 sata

  Bas steta sto Natalija odlazi. Ja sam njen pacijent na Novom Naselju. Taman sam se oslobodio straha od zubara zahvaljujuci njoj i ona sada odlazi. Moracu ponovo da upisem osnovnu skolu.

  Oceni komentar:
  1
  4