Osam godina zatvora za Peru Dmitrova zbog obljube deteta

Osam godina zatvora za Peru Dmitrova zbog obljube deteta

Viši sud u Novom Sadu osudio je danas na jedinstvenu kaznu od osam godina zatvora muškarca iz Bačke Palanke zbog obljube i nedozovljenih polnih radnji nad devojčicom 2017. godine, koja je tada imala od 11 godina.

Pera Dmitrov je presudom takođe obavezan da oštećenoj N. N. na ime naknade nematerijalne štete isplati 300.000 dinara zbog duševnih bolova usled povrede ljudskog dostojanstva i to u roku od mesec dana od pravosnažnosti presude, pod pretnjom prinudnog izvršenja, prenosi “Dnevnik”. Dmitrov nije danas pristupio na izricanje presude, a kompletno suđenje je bilo zatvoreno za javnost radi zaštite interesa maloletne oštećene.

Dmitrov je osuđen, jer je od neutvrđenog dana 2017. godine do 19. juna 2018. godine u svojoj kući u Bačkoj Palanci u cilju zadovoljenja svog polnog nagona, 10 do 15 puta izvršio sa detetom "čin izjenačen sa obljubom" i u više navrata nad njom vršio druge polne radnje. Predsednik veća Ivana Josifović usmeno je obrazložila dokaze na osnovu kojih je sudsko veće utvrdilo činjenično stanje, ne prihvatajući odbranu okrivljenog koji je negirao da se išta od navedenog ikada desilo.

Dmitrov, prema stavu suda, tokom čitavog postupka nije pokazao ni trunku saosećaja.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ogorceni sugradjan

  pre 1338 dana i 11 sati

  Kastracija i obaveza lecenja ako vec ne moze kamenovanje na trgu da svi ucestvuju i svi vide.

  Oceni komentar:
  0
  3