Osumnjičenima za dvostruko ubistvo u Futogu mesec dana pritvora

Osumnjičenima za dvostruko ubistvo u Futogu mesec dana pritvora

Osumnjičenom za dvostruko ubistvo u Futogu N. L. (20), kao i njegovim pomagačima B.G. (26), D.D. (24) i O.R. (21), određen je pritvor do 30 dana.

Kako 021.rs saznaje u novosadskom Višem sudu, njima je pritvor određen zbog osnovane sumnje da su izvršili teško ubistvo u saizvršilaštvu mladića od 19 i 20 godina u Futogu, dok je osumnjičeni N. L. osumnjičen i za nelegalno oružje.
 

Pucnjava u Futogu: Jedan mladić ubijen, drugi teško ranjen


Osumnjičenima je određen pritvor jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogli ometati postupak uticajem na svedoke u cilju umanjivanja svoje eventualne krivičnopravne odgovornosti, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo za koje su osnovano sumnjivi kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti.

Podsećamo, u petak posle ponoći Hitna pomoć je primila poziv da je u Fruškogorskoj 7, u Futogu, ranjen mladić iz vatrenog oružja, bez svesti. Hitna je N. Š. (20) prevezla u KCV, ali je on preminuo po prijemu.
 
Pola sata kasnije, na istoj adresi nedaleko od škole, Hitnoj je prijavljena još jedna ranjena osoba, i to nepoznati muškarac. Na teren su izašle dve urgentne ekipe, koje su samo mogle da konstatuju smrt M. M. (19).

MUP: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Futogu i trojica koji se dovode u vezu sa ubistvom
Preminuo i drugi mladić koji je ranjen u pucnjavi u Futogu, uhapšene četiri osobe

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan