Osumnjičenom za pokušaj paljenja Gradske kuće 30 dana pritvora

Osumnjičenom za pokušaj paljenja Gradske kuće 30 dana pritvora

Po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva, Osnovni sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana M. S. (32) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja.

Da podsetimo, novosadska policija uhapsila je M. S. iz Bukovca, koji je osumnjičen da je u nedelju uveče bacio flašu sa zapaljivom tečnošću na prozore Gradske kuće.

Kako nezvanično saznaje "Dnevnik", M. S. je odranije poznat policiji po različitim krivičnim delima.

U kabinetu gradonačelnika su, odmah nakon incidenta, za "Dnevnik" potvrdili da je mlađi muškarac ušao u Gradsku kuću i tražio da ga gradonačelnik odmah primi. Portiri su mu rekli da je to nemoguće jer Gradska kuća ne radi i gradonačelnik nije tu. Muškarac je izašao i izvadio iz džepa Molotovljev koktel i bacio ga na jedan od prozora u prizemlju.

Portiri su odmah obavestili policiju i vatrogasce. Vatrogasne ekipe izašle su i ugasili požar, a policija je privela muškarca, prenosi "Dnevnik". 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Persona non grata

    pre 1377 dana i 5 sati

    Lep dan a covek piroman XD a niko ne komentarise da je covek pomesao i vreme i dan... U nedelju u 20 00 trazi gradonačelnika da ga zapali.. F sifra

    Oceni komentar:
    0
    0