OTKLONITE STRAH OD ZUBARA: Do novog osmeha uz najsavremeniju CAD/CAM tehnologiju

OTKLONITE STRAH OD ZUBARA: Do novog osmeha uz najsavremeniju CAD/CAM tehnologiju

Koliko puta ste osećali nelagodu prilikom odlaska kod zubara? Možda je vreme da strah konačno prestane! Jer čini nam se da smo u Novom Sadu konačno pronašli polikliniku na kojoj se zubari iskreno trude da otklone strah kod pacijenata.  

- Najbitnije od svega jeste to da se pacijent u stomatološkoj ordinaciji oseća prijatno. Zbog toga sam spreman da pre samog početka rada provedem i čitavih sat vremena u razgovoru sa pacijentom upoznajući se sa problemom i objašnjavajući sam proces rada na njemu.

Dr Ivan Ćuzović iz stomatološke ordinacije "PROSMILE" zna da su dobro upoznavanje sa procedurom i otklanjanje straha uz priču sa pacijentom veoma važni u procesu navikavanja na novog zubara. Stomatologijom se bavi još od srednje škole, a odmah po njenom završetku otvara privatnu laboratoriju za zubnu tehniku. Uporedo studira i uspešno završava Stomatološki fakultet u Pančevu.

Bogatom iskustvu i spremi koju je u poslednjih devet godina stekao doprinosi i njegov dvogodišnji boravak u Velikoj Britaniji radi stručnog usavršavanja. Radeći na klinikama u Londonu i Mančesteru imao je priliku da usvoji različite pristupe lečenju zuba, ali i da pomogne brojnim pacijentima između kojih su se našli, ni manje ni više, fudbaleri timova Mančester Junajted i Mančester Siti.

U razgovoru za portal mojnovisad.com dr Ivan Ćuzović otkrio nam je najnovije metode u lečenju zuba i negovanju njihove estetike.

CAD CAM stomatologija je najsavremeniji metod rekonstrukcije dela zuba, pojedinih ili svih zuba, izradom bezmetalnih keramičkih nadoknada (plombe, krunice, mostovi, fasete). Pripremljeni zub se isprva skenira specijalnim intraoralnim skenerom, a potom se budući protetski rad dizajnira uz pomoć kompjuterskog softvera (CAD). Poslednja faza jeste izrada nadoknade zuba u frez mašini. Ono što je od velike važnosti jeste to da se nadoknada izrađuje od čistog keramičkog bloka i time savršeno imitira prirodni zub. Uz to, pacijent može svoj novi osmeh imati u roku od samo dva sata od trenutka ulaska u ordinaciju – objašnjava dr Ćuzović koji danas predvodi tim ordinacije "PROSMILE".


 

Ova privatna stomatološka ordinacija predano radi još od 1989. godine razvijajući se i prateći aktuelne trendove u cilju najboljih rezultata – zdravog i zadovoljnog osmeha svojih pacijenata. Od 2013. godine, ordinacija i njen vredni tim neumorno idu u korak sa najnovijim metodama lečenja zuba – CAD CAM stomatologijom.

Budući da se radi o modernoj tehničkoj opremi i metodama koje među prvima uvodi u upotrebu u Novom Sadu i okolini, dr Ivan Ćuzović otkriva i prirodu svog odnosa prema pacijentima koji se prvi put susreću sa novim metodom. 

- Često se dešava da pacijenti nisu dovoljno upućeni u to koji im je tretman potreban. Zato je jako bitno upoznati se sa svakim pacijentom ponaosob, te im na taj način dati do znanja da je bilo koji zahvat naš zajednički zadatak i da kvalitet tog procesa nije upitan. Pronalazim da pacijenti izuzetno cene takav pristup jer znaju da vodim računa o svakom detalju, i upravo je to je ono što uliva poverenje i stvara zdrav odnos.

Da takav pristup rezultira uspehom govori i 7.000 registrovanih zadovoljnih pacijenata.

Pri kraju razgovora nestrpljivo smo čekali da čujemo kako svoje slobodno vreme ispunjava ovaj profesionalac i da li ga pored ovakvog posla uopšte nalazi.

- Trudim se da sve svoje slobodno vreme provedem sa svojom suprugom i dvema kćerkama. Uz to pažnju posvećujem i fizičkoj aktivnosti kroz odlaske u teretanu. Smatram da su porodica i zdravlje najveće životno blago i tome posvećujem svoj život – i lični i profesionalni – odgovara dr Ćuzović uz neizbežni osmeh.

Ukoliko ste do sada odlagali svoju posetu stomatologu, verujemo da je došao trenutak da Vaš strah predate u ruke dr Ivana Ćuzovića i konačno stomatološku ordinaciju "PROSMILE" doživite kao mesto gde se možete osećati prijatno i sigurno.


PR Tekst

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Đoka

  pre 2045 dana i 2 sata

  Iskrene čestitke, zaista, živeli!

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Rade

  pre 2045 dana i 6 minuta

  Odlicna ordinacija,i meni su otklonili strah od zubarske stolice,sredili zube,mnogo strpljivi i odlicno obrazovani i kroz praksu potvrdjeni profesionalci.Odlazak u njihovu ordinaciju je postao kao odlazak kod dobrog prijatelja na druzenje.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Dule

  pre 2044 dana i 22 sata

  Doktor Ivan i ceo njegov tim su za svaku pohvalu.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Dorotea

  pre 2044 dana i 9 sati

  a zašto niste naveli koje su cene tog užitka pa da znamo na čemu smo?

  Oceni komentar:
  2
  3
 • Dorotea B.

  pre 2043 dana i 7 sati

  Draga imenjakinjo, naslov teksta je: "Otklonite strah od zubara", a ne cenovnik ordinacije. :) Svakako imate njihov kontakt i sl., pa takve informacije možete dobiti direktno od njih.
  Veliki pozdrav.

  Oceni komentar:
  1
  5