Otvoren dečji kamp "Mala srećna kolonija" (FOTO)

Otvoren dečji kamp "Mala srećna kolonija" (FOTO)

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović posetio je kamp "Mala srećna kolonija" i tom prilikom pozdravio decu koja borave na Petrovaradinskoj adi, u kampu koji se već 14 godina održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada. Moto ovogodišnjeg kampa je "Radovanje detinjstva – podrška odrastanju", a u njemu boravi 70 dece.

Projekat "Mala srećna kolonija" je vaspitno-obrazovnog i zabavno-rekreativnog karaktera i prvenstveno je namenjen deci i mladima od 7 do 17 godina, koji zbog loše materijalne situacije nisu u prilici da odu na letovanje. U tom smislu, Gradska uprava za socijalnu i dečju zaštitu izdvajanjem budžetskih sredstava učestvuje u kreiranju njihove lepše svakodnevice, a u tom projektu je dugi niz godina partner sa javno-komunalnim preduzećima "Vodovod i kanalizacija" i "Čistoća", Crvenim krstom Grada Novog Sada, Ministarstvom odbrane Republike Srbije, kao i Pokrajinskim sekretarijatom za obrazovanje.

Tokom desetodnevnog trajanja kampa, deca će učestvovati u brojnim radionicama, počev od likovnih, muzičkih, pozorišnih i ekoloških, a biće organizovane sportske i rekreativne aktivnosti, škole prijateljstva, izleti i mnoštvo drugih zabavnih sadržaja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode novosadsko porodilište novosađani sahrane novi sad zodijak isključenje vode isključenja struje štrajk poštara bez struje elektrovojvodina jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod skupština grada novog sada Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe horoskopski znaci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija dnevni horoskop betanija Dom zdravlja Novi Sad horoskop Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad pošte srbije