Otvoren "Golf City" centar u Novom Sadu (FOTO)

Otvoren "Golf City" centar u Novom Sadu (FOTO)

Večeras je na SPENS-u otvoren "Golf City" centar koji je realizovala Golf asocijacija Vojvodine.

Reč je o jedinstvenom sportskom i turističkom kompleksu u Srbiji čija je misija promocija golfa, organizacija škole golfa, rekreacije, aktivnog odmora koji razvija etiku, istinski sportski duh i zdrav život.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je otvaranju: 

- Novi Sad je grad koji iz sve snage podržava sport i sportiste, i veoma nam je drago kada se širi mreža sportskih centara, a posebno kada je reč o golfu, najmasovnijem individualnom sportu. Grad organizuje i Sajam sporta, koji je juče otvoren, a ove godine na toj priredbi pažnja će biti posvećena i golfu, jer nam je cilj da promovišemo što više sportskih disciplina.  Verujem da će ovo mesto biti atraktivno i za brojne goste našeg grada s obzirom na sve što može da ponudi – istakao je Ognjen Cvjetićanin.

 

 

Kako se čulo prilikom otvaranja "Golf City" centra to će biti savršeno mesto za organizaciju zanimljivih i atraktivnih događaja, turnira, korporativnih okupljanja i slično, međutim koncept takođe sadrži sve elemente golfa i u njemu mogu da vežbaju početnici.

Golf igralište ima sledeća vežbališta: “Driving range”  9 pozicija, “Putting green” sa 9 rupa, za vežbanje kratkih odaraca na rupu, “Sand bunker” – peščana prepreka, za vežbanje igre iz peska, “Putting course” mini golf teren sa devet polja,  za takmičenje i vežbanje kratkih udaraca na rupu.

 

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan