Otvoren javni poziv za nabavku građevinskog materijala za izbeglice

Otvoren javni poziv za nabavku građevinskog materijala za izbeglice

Кomisija za izbor korisnika pomoći za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica na teritoriji Grada Novog Sada, kroz nabavku građevinskog materijala, raspisala je Javni poziv za dodelu sredstava namenjenih stvaranju i poboljšanju uslova stanovanja porodica izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala na teritoriji Grada, saopštavaju iz Kabineta gradonačelnika.

Javni poziv se odnosi na izbeglice koje imaju prebivalište/boravište na teritoriji Grada Novog Sada, uključujući članove njihovog porodičnog domaćinstva, a kojima je pomoć neophodna za poboljšanje uslova stanovanja kroz nabavku građevinskog materijala za završetak započete gradnje ili adaptaciju neuslovnih stambenih objekata.

Prijave se podnose od 1. jula do 31. jula 2019. godine, a vrednost pojedinačnog paketa građevinskog materijala iznosi od 184.000 dinara do 550.000 dinara po porodičnom domaćinstvu.

Javni poziv je objavljen na oglasnoj tabli Odseka za izbeglice i migracije Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada u Ulici kralja Aleksandra br. 14 i na internet prezentacijama Grada Novog Sada  (u odeljku Aktuelni dokumenti) i Кomesarijata za izbeglice i migracije.

Obrazac prijave može se preuzeti u prostorijama Odseka za izbeglice i migracije Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada u Ulici kralja Aleksandra broj 14, a dodatna obaveštenja i informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti telefonom na brojeve 021 6621 004 i 6622 455, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija JKP Vodovod i kanalizacija zagađenje jkp lisje isključenja struje zagađenje vazduha isključenje vode skupština grada novog sada magla elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad bez struje raspored sahrana novi sad novorođenčad sahrane novi sad horoskop bebe astrologija zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo matičar novi sad Isključenje struje dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ isključenja novosadsko porodilište